返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-31 07:37 PM 發表
馬會開英同荷 讓4球 (讓球主客和)
真係估佢唔到:-O:-O
咁狼?!:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-31 07:38 PM 發表

X(X(X(:@:@:@:angry:angry:angry
SOR!!!
唔識講大話!!!:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:39 PM 發表

[-X
佢話d男同學咁講的= =
咁證明有人溝你妹!!!:D

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:39 PM 發表

你去同我買香燭寄過黎比我
;P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:41 PM 發表

同你一樣??
我朋友去開睇風景地方.......;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-31 07:41 PM 發表
fat so, go back to see PM, I strat the war with pig already.

FuXk pig in PM :)):))
比來睇埋.......:$

原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:42 PM 發表

=D>=D>
乜鴨仔會靚仔架咩..
唔係又肥又矮又多毛架咩;P;P
BINGO!!!:))=D>

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-31 07:42 PM 發表

你地個個而家都發左.....蝦紅盤又冇:@
上星期無左 6 億......依 1 -2 月都無啦.......:L

原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:43 PM 發表

=D>=D>
俾個叻你~~~~
好在........幾怕你嬲.......:-*

原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:47 PM 發表

=((
佢發少1 day 癲已經可以 thanks GOD 了
咁慘?!
多交流等佢明你所想.......:P

原帖由 Q版施根 於 2006-8-31 07:49 PM 發表

佢地真係狼死
原本用來開盤派既......不過咁就不用開.....都方便左我既.......不過傷少少.....

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-31 07:50 PM 發表

我衣家都唔開暗盤lol;));))
開英超.....不用點度岩我......;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-31 07:50 PM 發表

check:$
THX!!!^^

原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:56 PM 發表

[-X點會嬲你 ...你又唔係迪迪;P
咁嬲我 = 我有咁上下地位!?:Q

咁嬲我啦...COME ON BABY !!!:P;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-31 07:57 PM 發表

睇完30秒內自爆:D
我會引爆佢.......^^

佢一向都咁......累左你地辛苦又不知道........:L