返回列表 回復 發帖
原帖由 cc_wai 於 2006-8-31 07:58 PM 發表

:'(
所以我唔鍾意 stay at home...
怪唔知啦......錫返:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-8-31 08:04 PM 發表

好睇嗎?  ;P

臭罵佢! :)):))

delete pm please
睇左......要啦....佢成日都有蘇州屎留比人......

刪左啦!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

我閃一陣食野先.......

一陣再見!!!

夜麻麻.....都沒有交嗌.....心情好沉重........

班仆......都無晒火.........

吼........吼........

又潛過............;P

唔移拿來獻世咩......:-"

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 11:40 AM 發表
蝦仔上左msn...不過未上來呢度! :))
收晒野......先上來.....SOR!

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=15155

:D

原帖由 彿印 於 2006-9-1 12:30 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... =page%3D1#pid213308

自殺盤:)):))
你依埋叫單料自殺.......:D

http://www.uwants.com/viewthread ... 6orderby%3Ddateline

佢叫 3 料自殺.......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 12:28 PM 發表

不吐不快....諗住可以掀起下高潮....點知咁快就玩完....:-"
你地就好......玩得咁開心!!!;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 12:30 PM 發表

哈哈....新上任就要處理舊屎幾篤!! :))
唔搵佢搞.....又石沉大海.......

而家個版都死晒.......:lol

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-1 12:34 PM 發表

你唔清楚佢為人啦 , 佢一定會再出聲既......:lol
佢係串得來......沒有咁有 POINT 既人......一圍即死.......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-1 12:35 PM 發表

咁加大個上限囉>:)
10萬分!!!;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 12:35 PM 發表

我等緊....\:D/

diu...我覆得咁臭寸佢都無動於衷!!! 當我流!!! :@
執多佢一劑.....;P

原帖由 彿印 於 2006-9-1 12:35 PM 發表

why no 賠率??

英格蘭(主)  <<<<<<<  馬會 or macauslot ka??
可能想計下可以輸幾多先開.......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-1 12:36 PM 發表

都唔明佢都做左超版咁耐 , 仲咁好火做咩[-X
性生活苦悶.......工作壓力大.......;P

原帖由 Q版禾確特 於 2006-9-1 12:39 PM 發表

洗唔洗幫拖?
去啦.......關羽 張飛 大戰 英布.........>:)