返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-9-1 12:41 PM 發表

hoho
攞到明派彩
不過我得50萬上限姐:-":-"
我幾欣賞你既膽色同工作能力........=D>

雖然未必比人爆到......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-1 12:42 PM 發表

佢應該搵緊admin出手 , 不過唔知邊個會幫佢呢??;P
死剩得 2 人.......周先生, 小排.......[-(

一文字, 紫.....唔會咁能苯呱......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-9-1 08:25 AM 發表
http://www.uwants.com/viewthread ... page%3D1&page=2
打人個條女小學坐過我隔尼=.=
不過我淨係記得佢姓黃
=D>=D>=D>

原帖由 彿印 於 2006-9-1 12:45 PM 發表
從前有一個住係海邊的亞婆,有一日佢見到兩個人跳海,佢去救左其中一個人,而另
一個救唔到。咁佢就打999報警。
電話一通,婆婆就問:喂!係堮..
之前睇過......不過真係不錯........;P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-1 12:50 PM 發表

初盤黎姐..  ;P
學校中?!

原帖由 Q版希比 於 2006-9-1 12:52 PM 發表
打招呼先..hi all ;P  
YO MAN......:P

http://www.ambatch.com/video/973

港女disco直播

FW :

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-1 12:52 PM 發表

你有興趣既都可以架;P
你知我痴痴開心水盤......:L

原帖由 Q版希比 於 2006-9-1 12:53 PM 發表

回左家啦..第一日通常都放早 ;P
咁就幫手度下波......;P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-1 12:54 PM 發表
已經刪除潛水會員 58183 名

1. 已經刪除長期潛水會員
2. 30 天內沒登錄的會員
3. 等待激活而帳號已過期
合共刪除了 58183 名符合條件會員

下次刪頮..
仆.....啦.......我果個係.........:L

原帖由 Q版禾確特 於 2006-9-1 12:54 PM 發表
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

完成:)):))
=D>=D>=D>

原帖由 Q版柏金 於 2006-9-1 12:57 PM 發表

之前唔係叫台灣比堅尼派對嫁咩=.=
唔知道......:o

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 12:58 PM 發表
段片你好似好耐之前post過...
講開又好似......睇得太多忘記左.....可能......:D

原帖由 Q版希比 於 2006-9-1 01:00 PM 發表

冇左?  
未......佢話下轉殺 潛水人士........

我借果時佢話唔比我回覆同出貼........:L

原帖由 Q版希比 於 2006-9-1 01:02 PM 發表

大熱 英+ 西班牙  ;P
大熱串大熱!?;P