返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-1 01:05 PM 發表
蝦條 Ben 下午你地會唔會係度??
係!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

食野先....一陣見!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-9-1 01:07 PM 發表

咁你借果個人 會唔會 回覆or出貼先?  
唔覺佢有......:L

已經 PM 問下"佢" 想點.......:L

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-1 01:07 PM 發表

我比左Benny , 你問佢send比你啦
什麼來!? FW TO ME!?:$:P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-1 01:09 PM 發表

如果串晒4隊大熱 都有2.6 ;P
一陣 4串 5 先......;P

真真係要食野......88!!!^^

做乜道歉?!

咁咪自己收自己皮......散場........

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 01:32 PM 發表

丫係喎...唔記得左你都係版主添:L
電腦餅.......:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 01:40 PM 發表

人地走都要攞返個尾彩...你吹咩! :-"
其實有沒有道歉先!?

你回佢麻.......

依D 咪叫有量度......見你死晒 9 ......咪比條下台階你羅.........

你咁唔能鬆化....邊有退路.....邊有 POINT 反擊......

搵隆捐都慢過人.......挑!!!

;P

DIU......佢識唔識中文嫁!?

國寶豬對語氣過大向ZOFFY一人作誠懇道歉...:L

應該打 ......:D

本人國寶豬對語氣過大一事向ZOFFY一人作誠懇道歉......

睇能死人咩.......:L

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 01:47 PM 發表

幫你cap過去好嗎? :))
唔出名可以嗎?!;P

列文 你好回下我啦......

你知唔知道我想講什麼先!?

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 01:54 PM 發表

人地浸咸水嘛...係差d! 吹咩!! :-"
咁叫佢打英文啦......唔好獻世........;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 01:54 PM 發表

出Q版皮利斯囉! :))
我果面有依個戶口......:L

出名就出  《Q版阿仙奴》聯誼吹水部 ;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-1 01:55 PM 發表
好那多cd-rom....瀏覽次數不斷升....但就無人留言!

正烏龜!!! :@
怕左你咬人......;P:P