返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-9-2 01:31 AM 發表

買佐200
信你!!!;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 01:35 AM 發表

打劫 !!!!!!!!! :Q:Q:Q

爭我六億幾時還???!!!
你重大咬過冰.........$-)

飲杯牛奶早點訓......你又病啦.........:L

發錢寒........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 01:38 AM 發表

傷心事.. 唔係要提呀!??? :Q:Q:'(
咁你上來又不提........

你想?!B-)

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 01:40 AM 發表

借用一句 : 唔係要提呀 ?!
要......詳細果隻......;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 01:42 AM 發表

你就發錢寒!! 我有邊次話打劫你,真係要收到錢先安樂喎 :Q
你敗壞社會風氣......毒害年青人.......:P

等人有樣學樣......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 01:42 AM 發表

快 d 比 6 億咩佢啦 ....:-";P
你唔好今日都輸埋........;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 01:43 AM 發表

冇人同我鋤 dee ..... :'(

夠唔夠 ?
都無人.......

佢地係夜鬼.....唔係人來嫁.......;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 01:44 AM 發表

呻下唔得丫? :Q
得.........

我地會當你死左......唔會理你嫁啦........

你繼續吼.......;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 01:45 AM 發表

你搞錯左.. 我都係跟社會風氣做野啫~

呢個風.. 並非由我帶起的~ :P
:L

你地 老>:)雙妹 有晒花朵.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 01:46 AM 發表

我都唔知.. %-(
叫 NONO 開咪唱隻歌比你聽............左倫右李......之後你地再去劈過......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-2 01:47 AM 發表

\:D/\:D/
你又岩?!

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-2 01:47 AM 發表

加上得一個比人打劫到嘅targetB-)
我都算係咁啦......間唔中有多......都開派米盤.......

佢地又唔買......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 01:48 AM 發表

你知我係乜水咩 ?! ;))
依度好多 25 .......

加上第一頁已經有啦.....:L

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 01:50 AM 發表

講其他野..

我想去玩 :'(:Q:'(
老人家唔好玩咁多......:P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-2 01:53 AM 發表

我想聽你唱多d>:)
我只識 咸歌.......數波波.......雪故 7 友.......;P