返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亞當斯 於 2006-9-2 01:54 AM 發表

講真...化悲憤為力量...丹麥贏X(
有出場名單未?!

有咁既事!?;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-9-2 01:54 AM 發表

鋤dee不嬲係我興趣.. ;P
都係欠 1 ......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-2 02:01 AM 發表

你諗到想玩咩就搵我地或者冰冰佢地:D
MSN 除衫 野球拳........;P

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-9-2 02:03 AM 發表

聽日  會五會有節目??B-)B-)
我未必得.........

不過超人 賓 少爺 可能有........:o

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:04 AM 發表

我又玩 ..... :$
你唔好啦........:P;P

所有時間為 GMT+5, 現在時間是 2006-9-2 02:06 AM

快左少少........

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-9-2 02:06 AM 發表

你又五得...:Q:Q:Q
係呀......:P

佢地有時去搵一夜...........:-"

魚魚 死左?!

原帖由 Q版希比 於 2006-9-2 02:09 AM 發表

呢到時間不嬲快10分鐘到   
見早排有人叫佢改善........而家又係咁...........:@

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:09 AM 發表

我讓賽 ...而家冇著衫 .... :$
你用一本寫真代替好過真人........;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 02:11 AM 發表
死Q左啦 :Q
你講來聽下先啦.........

唔係我地都不知道講什麼來安慰你.........:L

心病還需心藥醫.........

性病就搵春藥醫.........

同一道理......;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-2 02:11 AM 發表
總之有咩唔好怕痳煩即菅搵我地啦\:D/
除左你自己唔想啫[-(
我要閃~~好攰~~尋日sleepless5點幾先訓到9點就熱醒左:Q

早抖~~~大家
人地話如果 2 日都 5 點訓有運行足一星期.......

要車有車
要女有女........嫁!!!:))

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:12 AM 發表

抵呀 !! [-O<
死仔......一陣你輸波.....佢開派對唱你.......;P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-2 02:13 AM 發表

你叫佢地比個答案你..佢地有做過咩 ;P
話佢地唔係 UWANTS 高層都沒有人信啦.........

一9 樣仆.......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:16 AM 發表

我冇喎 ....:$
無一本看門口.......好失敗.......

招呼朋友.......送禮自用.......

用來睇下門口......一定要啦......