返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:17 AM 發表

.... 而家好愛佢 .... :$
毫無感情好假.......;P:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:18 AM 發表

咁 .... 發傻呢 ?!
要朋友用野"牛"你個豬腦........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 02:18 AM 發表
唔洗幫我.. 我發洩下就無事架啦.... =_______=
發洩搵岩人......搵我口密......有感情.....又誠實.....又唔假......

做朋友一流......用來發洩更係佳品.......;P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-2 02:20 AM 發表

我暑假 差唔多日日都5點幾訓..點計先
:Q
密極必反......小心出事......輸波輸死你.......:P;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:23 AM 發表

咁我要去入 d 貨 .....
咩牌頭好呢咁 ?! :$
東方 188 .......名就要贂下我有什麼無既先!!!;P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-2 02:24 AM 發表
有冇d三人玩可以 玩下u分的game:Q  
我可以既......不過人唔多.......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:27 AM 發表

我第十期藝訓班過喎 ....

15 丹麥 1-0 葡萄牙

sh!t !!
係......所以你先比人踢左出來!?

你又輸.......:L

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:30 AM 發表
good !!

18 丹麥 1-1 葡萄牙
咁快手......

2:1

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:31 AM 發表

你住香港o架 ?!

188 而家好似冇啦 ....
係........

有......3-4 仔都有........

不過我睇 水著多......唯美些.......:$

原帖由 Q版希比 於 2006-9-2 02:33 AM 發表

唔好咁毒 [-O<
羸緊......;P

魚魚......你真係死左.....??

叔叔帶你去睇金魚呀!? 唔好嬲!!!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:38 AM 發表

我以前o係果頭讀書成日去 ....
而家好少去咯 ....

我知 ... 二樓嘛 ... 有老翻賣 ....
BINGO!!!
證明你係一條淫虫.......:P

由於你沒有買真錢......我唯有同丹麥打氣.......^^

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:40 AM 發表

你都唔弱 ! 師兄^:)^
我花朵係咸蝦......;P