返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 02:40 AM 發表
未死.. hang 機啫..... :L

我唔睇金魚啦.. 都唔好睇....
玩到死機......高手來喎.......

真人蘇呢?!:$
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:41 AM 發表

買o左 1千萬 ! :L
你重有一千萬咩?!B-)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 02:43 AM 發表

咩真人騷呀 [-(
........:L

有真人 有"胡蘇".....羅!!!;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:44 AM 發表

而家 .... 冇o左 .... :L
你又一無所有.......:o

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 02:45 AM 發表

CRAZY [-(
人要瘋癲要破格先開心........\:D/

講下今日發生什麼先?!:$

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-2 02:51 AM 發表

無事發生..... :(
又食晒落肚.......一個人獨個苦.......

太介意別人眼光.....怕別人言論過於尖銳......

咁同你最好朋友傾下啦.......傻豬豬!!!:-*

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 02:51 AM 發表

哩度冇晒囉 .....:'(
唔好下下去盡.......b-(

去食下野先.......

+32 +2 = 34

重有誰未比我!?

我 HANG 佢個網.........勁慢.......

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=15715&extra=page%3D1

<巴甲>  意大利 對 立陶宛 <<<???

好友列表
在線
Q版皮利斯  
Q版龍格堡  
Q版亨利  
tRACY_  
Q版禾確特  
Q版雷耶斯  
Q版法明尼

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-2 10:49 PM 發表
有冇人鋤 dee 呢 ?
有水回水......10 萬分!!!

+32 +2

但只到 18 ......:@

邊個!?!X(:P

原帖由 Q版亨利 於 2006-9-2 10:36 PM 發表
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

摩生唔do??
有合約.....話唔做就唔做咩......:L

加上唔係咁多人可以比佢亂買人.......;P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 12:16 AM 發表

冇人mark數  
邊 2 個贏最多?!:L