返回列表 回復 發帖
應該回佢......

所有朋友都多數係 男人...黑鬼....阿差......

想搞大佢地個肚.......你應該有計......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 12:19 AM 發表

得我一個找 ..... :L
我見你有 3 千萬......岩啦回水.......10 萬分!!!:$

親你重有.....;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-3 12:21 AM 發表
法蘭西 1 : 0
大路野...你執好多啦!!!;P

你好 瘋瘋.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 12:23 AM 發表

:L 睇到你呢個 REPLY 都有點想吐.... =D>
一見你就咁對我.......:L

睇你心情好左少少.......;;)

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 12:25 AM 發表

聽日先得唔得呀 .....

你咁多錢 ..... 都唔志在啦 !:L
我等你......見你找左 DEE 數.......;P

=D>

我唔想太亂D 數.......借就借...比就比.......唔係第二時又會更亂D 數!!!:P

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 12:27 AM 發表

今日心情不錯 :$ 咸蝦叔 :P
睇你開始挑>:)我.......想找死......b-(

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 12:28 AM 發表

謝老四 係禁區心口控定 慢慢抽入 :))
買左 依處盤 等收錢......;P

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-3 12:28 AM 發表

>:D<
想抱一抱! <:-P
見係你....來個 車輪 先!!!:-*

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 12:29 AM 發表

比晒 d 分你 ...可唔可以預埋我玩呀 ?! :Q:$
要搵會長針喎.......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 12:30 AM 發表

咁得閒 ... dee 呢 ?;;)
你地咁多人都唔玩?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 12:32 AM 發表

[-X 我一向都好尊敬你 :$
尊敬還尊敬.....
人地而家先 16 ......
下次叫 哥哥好了:$

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-3 12:33 AM 發表

心情好唔好都係要咁對你拉>:)
唔係化........:Q

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 12:33 AM 發表

-2球  ;P
好像 -3.5......:D

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 12:35 AM 發表

因為唔識鋤 DEE :$
有錢輸就可以.......佢地心中唔係好想搵識玩既人玩........;P