返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:07 AM 發表

出分搵人幫你搵 !! :-"
分事少......

搵人搵其實要打多好多野......費事又嘈.......

自己搵快少少.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:07 AM 發表

mp3 上百度啦..雖然唔知有冇英文歌

www.baidu.com   
最近大熱中文先有.....

冷英...好少......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:08 AM 發表

精蟲 ?!  :$
:L

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-3 01:08 AM 發表

你想要咩歌?

我搵英文歌都係就咁xxx.mp3打入google search ja:lol
係?!

易搵嗎!?

我近期聽左什麼名都未知道既......搵緊.......

THX NONO!!!:-*

我自己搵下先......搵不了先搵你幫手!!!^^

原帖由 Q版法明尼 於 2006-9-3 01:11 AM 發表
閃人88~
咁靜?!

贏左好多?!

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:11 AM 發表

有d咩心水?

我睇好意大利 同拉脫維AR   :lol
瑞典 (-1)                             賠率     1.90
= 20000

荷蘭  (-3)                       賠率     2.00
= 20000

轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
大茶飯  2006-9-2 03:53 PM TVB 40000 元  積分轉出

+

意大利.....

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:14 AM 發表

我淨係搵過d中文歌

你想搵邊首a?  
Enrique Iglesias - Be With You

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:14 AM 發表

[-X
真嫁........我成日去打工......出貼.....

好多麻煩人.....唔係幫手.....

話 100 萬咁少.......但佢又唔係幫手搵...純搞亂局......X(

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:19 AM 發表
法國 3:0 own goal
英4:0 defoe  
贏左一場先!!!;P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:21 AM 發表

%-(%-(
瑞典 唔係心水.......

而家我度波都係 15 分鐘內既事.......已經好懶.......求其買.......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:24 AM 發表

m 到 ....
搵杯裝之後飲返...唔好晒!!!:P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:25 AM 發表

可能識到 d 新女喎 !!
關女什麼事?!

你要好野.....?

你要......我搵大的比 條 LINK.......好正嫁!!!

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:25 AM 發表

幫你推post
;P
通常我都自己推返......

果條仆>:).....彈3 彈4......又唔係幫手.....果日忙唔得小佢老味......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:29 AM 發表

唔係真錢 始終冇乜動力  :lol
係......

但求其買又中既多......吹 9 脤....

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-9-3 01:32 AM 發表

預埋我...>:)>:)
其實 大的 比埋 賓同超人......不過我沒有 KEEP PM......

你可以問下佢地......比你......