返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:33 AM 發表

紅酒咩 ..... :L
好營養過紅酒先......

好高營嫁.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:33 AM 發表

女 .... 要呀 ..我直o架 !
梗係女啦......我唔會比仔整估你既
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 01:37 AM 發表

可惜既係.. 我仲係窮光蛋一名呢 :'(
.............佢地唔介意.....;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:37 AM 發表
英格蘭
主 其他 2.50
主 其他   1.35

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 01:39 AM 發表

咩 link ?!
PM 中有 LINK......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 01:47 AM 發表

我要仔 :$
有些野你玩不起.......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:51 AM 發表
安道e 班友唔識傳波..下場反得  
安 比人炒慣左......加上英主場佢地一定死晒 9

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 01:51 AM 發表

:o 什麼?
你應該知道......緊係鋤DEE:P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 01:55 AM 發表

印象中 0次射門
;P
0 咁強......;P

再度下其他盤先!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 01:56 AM 發表

;P 鋤 DEE 我梗係玩唔到啦~ 你地玩得咁大 :))

但係你應該仲有弦外之音既.... :$;))
估下啦.......我不會自找麻煩......:))

原帖由 ed_teck 於 2006-9-3 02:01 AM 發表
tracy??? 新人?
阿蟬...........;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-3 02:01 AM 發表
蝦條你要嘅歌可能聽日會有;P
麻煩晒...你去邊處搵...高人=D>

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 02:02 AM 發表

傳兩三腳 就傳左比人

全場 差唔多打半場咁..英後面d人 個個都睇唔到..最慘羅寳遜..出鏡 鏡頭得幾次

;P
= 車仔斯治.......咁慘 ;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 02:02 AM 發表

大眾情人 ..... ;))
幾怕你話......大眾>:)>:)......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 02:04 AM 發表

我點會找你麻煩啫 :$

:@ 一向都係你惹我咋嘛 X(
咁既大話你都可以講出口既........:))