返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-3 02:05 AM 發表

聽日話你知~~暈暈地閃先~~~
咁早訓!!!

88 NONO!!!:-*
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 02:05 AM 發表

你兩條友係咪想死呀!?:@:@:@
都話我做人坦白.....做朋友一流嫁啦.......\:D/
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 ed_teck 於 2006-9-3 02:08 AM 發表
wow.. 好凶下。。
女子?:D
一條 男人 ......自稱靚仔既 .......阿嬋.......

我都好亂.......:D

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 02:08 AM 發表

X( 咩呀?
係咪好大空間幻想呢!?:$

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 02:13 AM 發表
o..過左時間..買唔到拉脫  :L
咁 瑞典就會贏.......:D

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 02:16 AM 發表

拜拜 .... 哩度好危險 !!
以近期既走勢.....你心水係?!;P
讓球盤口
波蘭[-1]                                     賠率     1.90
芬蘭 [+1]                                   賠率     1.90

原帖由 ed_teck 於 2006-9-3 02:16 AM 發表

:Qnonono... 我是话你同Q 版兄弟好熟z...
Q 版兄弟, 我闪la..
88:o

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 02:16 AM 發表

男人既幻想係強 D 既 :$
我係男仔......=((

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 02:17 AM 發表

球王..而家落注 捷克得唔得??

2:04..不過系統係2:1x :L
X2

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 02:18 AM 發表

我次次買波蘭 佢都輸..

駛唔駛買番10分  :))
咁你 定 佢強 D 呢?!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 02:20 AM 發表

讓球主客和盤口
捷克            主賠率  1.90                 
威爾斯        客賠率  3.00                  
                        和賠率  3.40

pm 我 ... 我受你 !
我呢?!;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 02:25 AM 發表

pm 我 ....  

500 萬上限
1. 捷克[-1] 對  威爾斯[+1]

讓球主客和盤口
捷克[-1]            主賠率  1.90   

U$ 500 萬:D

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-9-3 02:27 AM 發表

瑞典 匈牙利  塞浦路斯+1  都贏B-)
匈牙利 [-?]

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 02:24 AM 發表

我買兩萬分 匈w   :lol
馬會 同澳門都好像沒有........定我眼花!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 02:29 AM 發表

:o 咁有咩分別? ;))
重嫩口......:$