返回列表 回復 發帖
原來開左........SOR!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 02:36 AM 發表

踢緊啦 :L
避左一劫........

因為少度波關係.......:(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

夜媽媽有鬼同你鋤咩.......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 02:40 AM 發表

一場波踢90分鐘.. :lol
咁又係.......應 3:1 完場!!!;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-9-3 02:44 AM 發表

贏好多呀! yeah!!!:))
恭喜!!!=D>

放棄佢啦.......0:2......

搵薯片食.......原來沒有.......>.<"

嘩.....C.C 你下 3 場沒有一場中......:L

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 02:57 AM 發表

咁食蝦條啦~ :P
你送唔送外賣......? :$

荷蘭 1:0

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 03:00 AM 發表

佢知道我唔會 ..... [-(
遲下冬天 食 9 肉.......進寶要及時.......;P

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 03:02 AM 發表

唉..... [-( 男人十個有十二個都係咁....... [-X
我做都得......:$;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 03:03 AM 發表

番狗唔食得o架 !
因為!?

聽人講過......唔知道原因......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 03:05 AM 發表
HT        Latvia        0 - 1        Sweden

:L
唔好咩?!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 03:06 AM 發表

唔太清楚 ..... 只知道唐狗都有分層次 !

一黑,二黃,三花,四白 ....... 指毛色 !
西 9 又為何不可以食?!

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 03:07 AM 發表

大陸養d野乜都食得

人地拎馬黎騎

大陸拎馬黎食  :lol
日本都係.......重出晒名.......:L