返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 03:35 AM 發表

計兩個月 ...平手 ....

上個月嬴o左 ... 萬幾 ....
冇晒 !
咁都好......和姐.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-3 03:35 AM 發表

我連聞到羊肉味都會嘔..... :L
唔識整咪好難聞......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-3 09:00 PM 發表
蝦條你要隻歌搞掂左~~~~
我係google搵到有隻cd有埋你要果首
要d/l左隻cd先拎到果隻\:D/
你要果一隻定要埋隻cd其他人嘅英文歌呢?
不用了.....麻煩晒你!!!:-*

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 09:06 PM 發表
逃 睇黎幾好睇~~   
第一季 好睇過 第 2 季......

中段有點拖拉......

整體幾好........

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-3 10:32 PM 發表
唔使咁嘛篤篤...我都未講完:L

甘.....erase左我球天版主之名就ok  <<<----- 仲有呢句呀! :L
終於都易主...

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-3 10:33 PM 發表
哂X氣 , 早抖
???

原帖由 Q版希比 於 2006-9-3 10:50 PM 發表
1 Gomes (G)                                       (G) Roberto Abbondanzieri 1
6 Gilberto (D)                                         (D) Fabricio Coloccini 2
2 Cicinho (D)                                          (D) ...
阿根廷 啦.......

巴西咁既陣........

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 10:53 PM 發表
買波膽 2:1 ....開 1:2 ..... :L
我又買阿根廷.....:$;P

你地如果未 OFFLINE.......

聽我多能事既人...多口一句.......

我唔知頭唔知路......而家更加不想知道......邊個岩同錯重要嗎?!

當初一切討伐豬妖.......插血為盟.......不同說一句就互相幫助.....

咁先係朋友.......

今日為什麼變成咁........

而家個種心果種情懷去了那裡!?

唔好同我說邊個問題......重係當大家係朋友就忘記左佢(誤會).......OK?!

好累唔好迫我打太多......:L

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 11:13 PM 發表

to: 多能事既人

巴西 1:0 .... 你死好命 !
走地 [0] 喎!!!
1:0 先下注......

其實 我都想巴西贏.....話晒巴西迷......

不過佢咁既陣都贏阿根廷.......

阿根廷應該全體自殺......

唔多講......自己想想值不值......為外人嘈......傷感情.....

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 11:20 PM 發表

買鬼o左波膽 1:0 ....

走硬盤啦 !
真錢 定 TVB $ ????

接你 巴西 1:0 波膽.....不過 @ 2.00 ...OK?!

500 萬!!!;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 11:24 PM 發表
希比都係 .....黑架喇 .... :-"
其實我昨 瑞典 之後都好黑........:L

唔知道你地買左什麼 真錢........

不過我突登買阿根廷黑下佢......睇下堅唔堅.......

點知都好堅下.......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-3 11:24 PM 發表
>:D<:-*>:D<
都係果句.......

來忘掉錯對....
來忘掉過去.....

曾共度患難日子總有樂趣........:-*