返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 11:54 PM 發表

淨飯就可以喇 .....X(
一陣你便秘.....要晒錢睇醫生.......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-3 11:57 PM 發表

邊有咁易 ,,,,
頭像隻 9 ;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版列文 於 2006-9-4 12:00 AM 發表
做咩又有一d唔開心事件.........

國b-( 豬%-(.................
係呀..等你解決佢.....;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 12:00 AM 發表

飲多 d 水.....\:D/
水要錢......

冷飯 係食剩既......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 12:06 AM 發表

公廁飲水喉水 ....:-"
好多人去洗野.......包括腳.......好易爛口.......;P

講真.......

原帖由 Q版列文 於 2006-9-4 12:12 AM 發表

我都唔知頭唔知路............

唔多方便出聲..............

但係身為你地既一份子(唔知算唔算......我唔賭錢:L),睇到你地咁勞氣,點都想關心一下........ ...
=D>:-*

另.....

如果你下次出來先一人打一鑊.......因為佢地好想.....所以好易轉移佢地視線......佢地就會易和好......

依個任務就交比你啦.......

你身後事我地會處理.......;P:P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 12:13 AM 發表

有飲水機呀 !! [-X
咁好易同流浪漢有口水交流........

飲水機好多人洗手.......

不過都好過公"似"........

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-4 12:14 AM 發表

無聛野:L
???

無聊野!?

THX!!!=D>

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-4 12:20 AM 發表

最多叫佢地唔好打面;P
問人借個頭盔比佢>:)

2:0........因住沖沖下赫親.......

SOR!!!

沒有留意你地買左什麼........

唔關我事嫁......>.<"

2006年恐怖日曆~~~~~ (爆恐怖);P

依沙貝拉?

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-4 12:33 AM 發表

頂...你post之前出聲先啦...嚇9死我呀....:@
你可以轉桌面啦.......正唔正先!!?!?;P