返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-4 12:34 AM 發表
你咁樣嚇人........要賠償心靈上嘅創傷:'(:P
咁證明左佢有價值.......>:):P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版柏金 於 2006-9-4 12:34 AM 發表

燈神果然利害:-SS
錯........學名係 賭仔既生理周期.......

早排日日中......昨晚 就來料.........

先贏後走之後更輸.......出血.......

咁就係 M 到啦........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-4 12:36 AM 發表

佢出果隻cd:lol
好聽嗎?!

賓...訓啦?!

3:0

嘩.....跟泰利 26 都中晒........

鴨子4重奏 << 什麼來?!

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-4 12:56 AM 發表

咪tvbill果套lo;P
鳳凰 4 重奏.......估死人.......;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-4 12:57 AM 發表

要跟到先得ga[-X
中晒對家!!!;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-4 01:02 AM 發表
冇咩人~~大家一同閃吧啦~~~~~
聽你一次咁多啦!!!:-*

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 01:03 AM 發表
頂 !!! 3:0 ..... 我要 1:0 呀 !!!

多謝蝦, kan , 希比 同 siuyeah ~~
(排名不分先後 ) :$
應該我輸最多......?!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 01:06 AM 發表

no ... siuyeah 同你一樣 ....
希比都 4 萬 ..... ;)):$
真係供書教學........:L

轉賬與兌換記錄
來自/到 時間 支出 收入 操作
wahshan  2006-9-4 01:09 積分 100000   積分轉出

原帖由 Q版柏金 於 2006-9-4 01:05 AM 發表

唔係講你,我講uwants燈神危險
佢都好勁......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 01:12 AM 發表

呵呵 ... 你期你掂呀 .... 燈神 ~;))

keep 住 .... 直到我出山 .... 仲有 兩日 !! >:)
係咪好想要我貼士呢!?;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 01:26 AM 發表
Q版皮利斯 (左手係神 右手係魔)
伯爵

UID 41683
精華 0
積分 308459
帖子 3860
威望 0
TVB 308459 元
存款 62031400 元
閱讀權限 90
註冊 2006-7-25
來自 Q版頮..
有本事就跟......;P