返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 01:30 AM 發表

你可唔可以俾番我 ?! :Q
我咁勁...你都唔睇下先.......

係咪抵死........?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 01:40 AM 發表

而家後悔可唔可以 ?! :'(
其實買佢算正路.....如果輸係天意...你就甘心啦........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

我直頭用強勁來形容啦.......

我忘記左......我買左暗 日本.......^^

你睇我地幾夾........

心水一至........

就閃........

醒來等輸錢.........正!!!^^

日本 應該輸不了........最多走姐.......

[0]......

我都覺.......

甘美 都係死路一條........

咁馬會 同 外圍.......佢地會家破人亡嫁.......

其實我大多捉正路野........因為少左度.......

輸......都不關我事.......

"盡量"通知啦.......怕忘記左好大責任嫁........

下次最後一個先跟你買........HA HAH A

人稱 : 地獄引路燈

我都訓!!!886 !!!

886 C.C...& WAH !!!^^

原帖由 Q版柏金 於 2006-9-4 09:42 AM 發表
日本沉沒後又一大片;P

http://image.space.rakuten.co.jp ... 0979c73fpei7m7.jpeg

http://www.all-chinbotsu.com/
咁都得......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-4 10:42 AM 發表
球天幾時多左兩個子版(曼,利).....仲多左兩個版主??

真係完全唔知......:L
因為你地唔管理........
加上佢地都想邊緣化你地權力.......

可以集體玩野既......UWANTS 已經不多.......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 03:27 AM 發表

地獄燈神 ....... :'(
依 .........走盤.......反勝 2:1;P