返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-4 12:39 PM 發表

但我真係好想問究竟係邊個批....

點會可以開一個子版架? 咁到時咪好似校園post咁水蛇春咁長??

都忽忽地....不過算啦....反正我都唔理~ :))
邊個批.......HA HAHA

一向加同減人要你同意咩.......???

義工大晒呀!!!:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版托尼 於 2006-9-4 01:02 PM 發表

你真係好多$$下喎
u又俾左咁多:-O
唔明........比左咁多什麼?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

網站開求財......錢行先.......

唔係為興趣......

話之你地點嘈......邊個岩邊個錯.....少理.......

最能好你地係啞既......

深海潛航.......

原帖由 Q版托尼 於 2006-9-4 01:20 PM 發表

uwant咁多分
係........對上一次比左 6 億.......

我都盡過力.....不過沒有人理......
管理大權始終係佢處......網上世界沒有法律可言.......
大家理念不同......
佢根本只係為錢看.......沒有什麼可說.....商人一名......
只要錢 = 人流......搞事玩野既人都係人流點會 BAN ACC......沒有什麼道德信念原則可言.....
處處假道學........

我不算好.....不過在位時.....對得住佢有餘.......:D

而家幾好為自己找快樂....

好過為理念辛苦變相幫佢搵錢......結果得一肚氣......

當義工係自來狗...懶理佢死活...

以為拖時間可以當一切沒有發生.......

睇自己太高.....睇別人太低.......

總結 : 有些人不值得幫.......

再啟航.....潛......

原帖由 彿印 於 2006-9-4 02:46 PM 發表

我都驚有一日我都會咁講
而家TVB 重好脆弱......佢會好重視你.....惡戰思良將.....

不過當皇朝"頂"盛.....你不再重要時....開國功臣又如何......

都係果句......

飛鳥盡 良弓藏
X 兔死 走狗 X

以上純 9 UP......莫見怪.....:P

評分次數

• 彿印

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-4 02:48 PM 發表

做乜咁感慨呀?
突然 M 到......:D

原帖由 Q版賀迪 於 2006-9-4 02:54 PM 發表

蝦米做咩咁感慨既...:Q有D驚
好多時我都盡量不說這些......因為會令人討厭......

車天車地 9 下UP.....就過一日.....易令人接受.......

"依"丈 間唔中都會探下我.....;P:P.

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-4 03:00 PM 發表

你抵幫=D>
:-*

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-4 03:00 PM 發表

不如你諗下點叫返肥so蒲頭仲好啦!  
心病還需心藥醫.......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 03:04 PM 發表

你仍然都係勁o架 !!
你唔o係度先走盤 ...o係度就 .... ^:)^
又買啦.......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 03:07 PM 發表

我 m 到你又 m 到 ....
拎個杯裝住飲嘛 ....你教o既 ...
雪凍冷飲更好味.......:D