返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-9-4 03:11 PM 發表

值得参考下。。=D>
咁加下分啦.......X(

下次我地會加會規......

逢版主級入來都要加下分先........;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-4 03:26 PM 發表

..............
我似講笑咩......

我估佢有追開貼.......佢見我昨夜回覆既論文都沒有理........

你就知道佢有多火........

佢一ONLINE 就 OFF.......MSN 又不開......

我都沒有符.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-4 03:28 PM 發表

你買10分
我地買你對面:lol
已經買左啦......

去及及......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 03:32 PM 發表

你知唔知自己好勁 ?!
真係 ... 無人能及 ....:L
比晒貼士你地啦........中左分多少來啦........

原帖由 Q版雲加 於 2006-9-4 03:33 PM 發表
So生係果邊苦戰了一整日, 不是不浦頭! 細路仔咩.........:D
會議室!!!??
死仔賓版主.....你都唔知道.......!??!

我入不了去呀.....SOR!!!
原本誤會一場......:P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 03:36 PM 發表

日本唔見o左 500 萬 .....:'(
日本都輸......抵啦.......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 03:36 PM 發表
仲有

英格蘭                                      賠率     1.80
法國                                             賠率     1.90

各 20000
共 40000

小心 !!!
什麼意思.....:@

我用左 5分鐘度 5 條飛.......幫左你地幾多......

你因此贏幾多......?!X(

;P

原帖由 Q版雲加 於 2006-9-4 03:40 PM 發表
not
not 會議室

here
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1
其實 篤篤 又唔係同豬 好好朋友.....加上佢今次串 7 7 對大家.......
有必要保護佢咩......(回覆中可見!!!)

其實 UWANTS 已經沒有原則 同 公正存在.......
佢地係商人.......只要放手不理......
商人自然要迫住出手處理問題.....
佢權衡得失自然有行動......

結果可以預計......;P

可必做磨心........

唔係話篤做錯......不過值為一個以德報怨既人做咁多咩......
佢又會明嗎!?
豬自己種下問題自己受.....順手可以比佢反醒下......

以上絕對純吹水......錯左唔好罵我......我見識少亂講野:Q

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-4 04:02 PM 發表

你搵我?? 乜鏈??
佢想同你再續前緣.......共赴巫山.........;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-4 04:06 PM 發表
冇哂人??

太好人.......搞到我起晒痰.....:$:-*

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-4 04:12 PM 發表

我為既係金融版 , 我唔係一個唔負責任既人 , 我相信你都唔係 , 如果唔係係當日都唔會捱左咁耐至走 , 對嗎??

我唔做之後就話之佢 , 不過亦都分頮..
所以話你太好人......不過.....始終好人難做.......加油!!!

班人輸錢搵人出氣可以預計.....不境不用負上什麼責任.....網戶口姐 比 真錢重要嗎!?
而豬態度係有問題....加上 "傳聞" 佢話睇淡之後去入貨...重要去話比人知道......
雖則話睇市不是單向......要多方向收資訊姐.......不過咁做係好仆X既行為.......

散戶( 大眾網民 )一定唔專業係正常.....

而佢玩係咪全心玩野而自肥沒有人知道.......

唔搵佢祭旗搵邊個......

加上佢對你地咁.........

不過都支持你既.......不境對得自己......有原則........=D>=D>=D>

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-4 04:13 PM 發表

M到亂講野 , 我唔怪你;P
我失血過多......頭腦唔清醒....你買當歸血燕來探下人家先啦........>:)

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-4 04:21 PM 發表
我想死..............閃.....
去買份保單先......受益人係我.....先去都未遲.......:$

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-4 04:27 PM 發表

係唔係我買左你食比我睇先 , 講明你食左有咩後果我唔負責;P
怕上面一路食.....下面一路流........;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-4 04:28 PM 發表

對唔住 , 你2個冇直接關係 , 唔可能寫比你的:))
結義金蘭呢!?