返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 04:30 PM 發表

可以o架 .... 根據保險條例 !
只要有第三者在場,而雙方亦同意係受理的 !! :$
當真!?;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 04:31 PM 發表

你咁樣 ... 你一定係愛上佢 .....

我唔同你爭喇 !! [-(
一個人不只一個"隆"......去吧.......盡情 ENJOY!!!;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-4 04:33 PM 發表

流鼻血都流死你
所以要人照顧羅........:-*

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 04:36 PM 發表

我之前女朋友 ..... 買份保險寫我名都可以 .....
已經係好耐世紀o既事 ..... :L
以我 "蝦以摩絲" 既神探頭腦.......佢已經意外死左.......係咪!?>:)

其實係你殺既........;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-4 04:36 PM 發表

好 , 下次就搵你試下先:-*
我唔好依家野.......:L

原帖由 Q版希比 於 2006-9-4 04:39 PM 發表
hi all >:D<
HI

原帖由 Q版雲加 於 2006-9-4 04:41 PM 發表

msn講;P
SEND PM LA.......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 04:41 PM 發表

我都唔清楚 .... 冇聯絡好耐喇 .... :'(
打去問下佢......幾時死!?;P

講笑咋!!!:P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-4 05:01 PM 發表
蝦條入去望下..係唔係同之前一樣-.-?

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=16222&extra=page%3D1
一樣......:o

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 05:07 PM 發表

學都好返o既 .... :-"
學生妹.......;P

原帖由 Q版希比 於 2006-9-4 05:21 PM 發表

你個問題真係變化石?   
係.......佢搞掂會好自負地立即回我......指高層......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-4 05:23 PM 發表
蝦條係唔係要月曆??我有翼X holic 既2006月曆~   
係.....
比來睇下可以嗎!?

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 05:24 PM 發表

...咁又係 .... 制服誘惑 .... :$
嫩口.....:P

希比要呀!!!
殺殺殺!!!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-4 05:31 PM 發表

好多都俾人 .... 而家香港仲有 女仔o既咩 !![-(
邊有老處比你搵到.......;P