返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-5 12:07 PM 發表

捨得浮上水面啦X(
???

收晒 EMAIL......巡場完.....收埋打工先上來......一向........:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-5 12:18 PM 發表

:o 你指邊類?
麻雀, 猜枚...硬係提不起興趣......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

近期電腦 忽忽地 .....少左追貼......
有時都不知道你地講什麼......

不過昨晚臨睇左幾頁.....你地吹 M 到........HA HA HA

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-5 12:26 PM 發表

唔好話你見tracy出現你至上水[-X
唔係........我昨晚都睇佢......都沒有上來吹........;P:P

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-5 12:29 PM 發表

oic~

me 2.. 尤其猜牧.. 真係閃得就閃.. :-"
大家要既........未必係這些.......
識多樣係好......不過硬係沒有心.......;P

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-5 12:37 PM 發表

m到果個係你:-"
你都沒有追貼.......肯定.......;P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-5 12:51 PM 發表

個0的係特別既場至有啦 , 南華會:lol
九龍灣 都有.......;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 01:04 PM 發表

你唔理領隊~~~~唔怪得你走去第二隊啦>:)
唔係我上去時已經接近尾升......追埋佢地都完場......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-5 01:06 PM 發表

一向都無...;P
睇你回覆就知道.........X(:P

當一個人 M 到......你去開解佢時.....同時會學到好多野.........:D

袋錢入你袋........;P

又去食野先.......閃!!!

少爺 SOR!!!

昨晚不是不回你......當我見你話蝦係 CR-ROM 時.......你地已經話 BIBI!!!

所以去左收垃圾.....

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-5 01:13 PM 發表

咁我都追下先...\:D/
睇下比左 DEL 左未重好!!!;P

去食野先.......閃!!!

<<< 深海潛航........^^

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 01:16 PM 發表

咁你快d出去比佢插幾野;P
佢唔喜歡插人.......佢只插女.....:D

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-5 01:25 PM 發表

噢....我明喇......:L
自問自答.....?!;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 01:33 PM 發表

因為你呢句~~佢決定插你;P
因為我 變左 性取向........:-SS