返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-9-5 01:35 PM 發表
hi all
:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 03:53 PM 發表

呢樣野點講都好似啱
見人 老作到咁"行"........又來搭下訕先!!!:D

講就好高......

因為佢將愛提升至純付出, 沒有祈求回報.....好心靈下.....

有咁既愛情觀既人沒有人可以擊倒......能擊倒佢亦只有自己.......

只要心中有愛 信愛.....佢就係永恆.....( 即使某人 傷害 = 考驗 / 離開左你.....佢亦永存你心中......)

好像有些人心中有耶穌 信耶穌......耶穌就係永恆.............( 即使耶穌 傷害 = 考驗 / 離開左你.....佢亦永存你心中......)

HA HA HA HA AH..........咁講已經無敵........;P;P;P

☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-9-5 04:00 PM 發表
一些生活, 一些感受.
你為自己做的某些事情是因為你愛自己,
別人為你做的某些事情是因為他愛你.
一些生活, 一些感受.
你為自己做的某些事情是因為你愛自己, <<< 愛自己
別人為你做的某些事情是因為他愛你. <<< 都係愛自己

你係一個公主既性格!!!;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 04:08 PM 發表
有邊隻牌子嘅usb手指抵買
即係什麼?!

USB 手指!?

電腦麻麻!!!:L:P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 04:18 PM 發表

即係usb harddisk
成隻手指咁:lol
咁有幾多 HD ???
又幾多錢左右?!??

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-9-5 04:12 PM 發表

見人 老作到咁"行"........又來搭下訕先!!!:D

講就好高......

因為佢將愛提升至純付出, 沒有祈求回報 ...
我係話:))雷先生:))作到咁"行"咋......大家唔好誤會!!!;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:19 PM 發表

...機械手指一隻 .....  用 usb 叉電 !
= 流動硬碟!!??

THX!!!

原帖由 cc_wai 於 2006-9-5 04:20 PM 發表

做公主應該會好幸褔...:$
一定啦.......=D>

我似唔似王子姐?!.......:$;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 04:22 PM 發表

宜家果d好似都1g
我諗兩舊水~~都係要出去睇下先
都 OK 抵.......

好似 MP3 價錢!!!;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:22 PM 發表

唔係我作 ...我未有咁得閒 ....

我都係上網見到 ... copy 落o黎 .....

:L
你似麻........:P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:24 PM 發表

你似王子 ..... 前身 .... 青蛙
如果咁係......都係蝦條王子!!!X(

原帖由 cc_wai 於 2006-9-5 04:26 PM 發表

;))仲以為你話我tim
我點話你......錫都來不切啦.......:-*:-*:-*

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 04:26 PM 發表

成個mp3雞咁嘅樣
不過 而家唔係有些 MP3 硬碟.....可以比人暫存 其他資料嗎!?

不過唔肯定.......:L

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:27 PM 發表

我哩 d 粗人唔識作哩 d o野 !%-(
其實你一定唔夠我粗先.......我都幾粗既粗人黎......;P

重喜歡老作既添......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:28 PM 發表

十蚊三包 ... 我買o左三包 ....
你都係注定俾人 " 食硬 " [-O<
咁狠......

留比其他有需要既人 "桌" 啦!!!

我唔男人食嫁!!!;P