返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2006-9-5 04:29 PM 發表
蝦條王子:))
蝦條好食。。;P
%-(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 cc_wai 於 2006-9-5 04:32 PM 發表

>:D<蝦條王子;P
公主......你幾時有空!?
來將我( 蝦條 ) >> 變 >> 王子!!!>:D<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:32 PM 發表

搵日要大家上去按摩o下 ...... 比較o下 .... >:)
比某人睇到開心死.......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:33 PM 發表

你搞錯喇 !
唔係你食 !! 係我食 !!>:)
轉口味啦........轉珍珍啦......:Q

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 04:36 PM 發表

年齡呀~~~你以為咩?

你有邊度大?
雷 <<< 佢有 第3 隻 大眼睛!!!
:lol

原帖由 cc_wai 於 2006-9-5 04:35 PM 發表
nono 睇完幫我del 左果邊d post 既内容.. thz
有什麼秘密!?:-O

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:36 PM 發表

應該 ..... 大過你 .... 細過叔叔 ... >:)
你老幾( 大 )......我地專呃伯伯既........;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:37 PM 發表

邊個 ?! 一齊開心好喎 !
會長!!!:o

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-5 04:40 PM 發表

表面幸褔! >:)
幸福 .........

你有那裡!?

我找了你好久了......小心局死自己........出來啦!!!;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:40 PM 發表

收得咁埋你都睇到 ......

你去做一本便利偷拍啦 ......
其實好多都係女仔拍既.........

因為易入女性地方.......加上沒有人懷疑.......更不易話"首"身就"首"身........

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-5 04:41 PM 發表

至威係你, 好少可見你打咁多字! B-)
為博紅顏一笑麻........:$

其實係雷先生既老作吸引我........;P

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 04:43 PM 發表

將蝦條壓扁咪蝦片:lol
蝦片要炸嫁喎.........:Q

原帖由 cc_wai 於 2006-9-5 04:45 PM 發表

;P機密B-)
依......搞到人家 "羅羅聯"......:$

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:47 PM 發表

放落口咬爛吐番出o黎變蝦膏添 !!
搞到 好像 無骨鳳爪 咁........

由阿嬋用口整出來.........嘩......好驚呀!!!:-SS

原帖由 cc_wai 於 2006-9-5 04:47 PM 發表

我的幸福老早飄走了:'(
佢應該飛不遠.......

有興趣打電話比我........一齊去找佢回來嗎!?;P

人稱 幸福獵人 就係我!!!;P