返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:49 PM 發表

D 人一早 set o左機 .... 要影你 ...有幾難 ....
可能啦.......

不過傳聞有野.....可以好易查出已裝係處 既 偷拍機........
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:50 PM 發表

一早知你被我吸引 !;P
係.....由其你好翹......個羅!!!;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:56 PM 發表

獵人定獵狗呀 ?!
要睇時間......日頭人......晚上;P

死........雷先生赫走晒人.......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 04:59 PM 發表

點會預佢裝機 ... 係有o野可以 check .... d 反偷拍o野 ....
類似機場過關 check 金屬果 d o野 !
其中啦........

有些測磁場 定 電波.......因為電子野一開就有一些磁場 或 電波........多多少少都一定有.......

聽人講........

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 05:01 PM 發表

又關我事 .....
我唔出 post 會返o黎咩 d 人 ?!
神算布衣 話你...就係你.......:P
總要人祭旗.....;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 05:05 PM 發表

神又係你 ....鬼又係你 !!
咁我死埋一 2 角.......=((

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-5 05:04 PM 發表
出去睇野~~~~~
88:D

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-9-5 05:06 PM 發表

咁我死埋一 2 角.......=((
臨死 1, 2 角之前........我話秘密比你地知道.........

唔好比人知道......今晚我貼巴西.......;P

有野就跟我買啦........咳咳咳......:D

深海潛航............

回 遊 ........好強........;P

回 雷.........有興趣同葬嗎?!;P

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=16351

真係閃啦.......:-*

轉話題.......不要針鋒相對......
佢都可能有佢原因......

你知道你個場幾開揚啦.......

買我對家一樣可以話發就發.......^^

依.......有密瓜食!!!

食野先!!!^^