返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:08 PM 發表

我住 causeway bay 過喎 ..... :$
邊處!!!???
搵日燒左佢......:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版胡禮 於 2006-9-5 08:10 PM 發表
永利開幕.........
賭場?!

有什麼新野!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:10 PM 發表

真係要等你買o左先 ......

你太光喇 !! ;))
光 = 陽光男孩;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:12 PM 發表

我屋企有火水 .... 你可以唔使拎埋o黎 ... 火都有 ! :$
鐵鍊同鎖 呢?! 諗住唔比人出來.......>:)

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:15 PM 發表

賣清湯腩o架 ....
係咩......?

即係當你係魚腩;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:16 PM 發表

蝦買o左巴西 .... 問你驚唔驚 !! ;P
往績巴西起碼贏三球, 加上u仔+tvb 兩大燈神聯手, 今晚巴西大勝可望

拳打U仔燈神 腳踢TVB 燈魔;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:17 PM 發表

你唔係王子喇咩 ?! :L
百變形象麻.......
:D

原帖由 Q版胡禮 於 2006-9-5 08:18 PM 發表

唔知

剩係知道永利請人係最高人工

新賭場開澳門又滿城風雨啦:L
打打下就慣.......:L

人工高洗費高......;P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:19 PM 發表

哩 d .... 應該冇喇 ...
你要o徙少少錢買 !
係就快喇 ... 我一陣走o架喇 ....
係...?!

下次我會早點.....:Q:P

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:23 PM 發表

你一個嬴晒 .... 放心 ...冇人勁得過你 ! >:)
都係接你手姐.......:lol

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-5 08:23 PM 發表

邊度有得學 ?!
天生既.......>:D<

死.......又要閃......

開飯.......祝你地贏多多!!!

有野 PM ME ...THX!!!^^

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-7 12:36 AM 發表
仲有個 sales 勁似楊幂 (郭襄)
好鬼靚女 .... 搞到我冇心機做o野 ....:$
一條淫棍:-"

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-6 11:24 PM 發表

屋企裝修...成家搬去阿嫲度住....

果度無機打...無網上...無有線....

乜x都無....同坐監無乜分別........
去女朋友借宿一宵........

雷.......中左巴西 2:0.......都係你沒有眼光.......