返回列表 回復 發帖
邊場先......點買法?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-10 11:20 PM 發表

死卡利亞里同列斯聯
買埋 2 線同冷門聯賽......好高難度.......

我都唔熟.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-10 11:22 PM 發表

你有叫我訓身咩?
+2.5 $-) 我有買~~
原來少爺都有開巴塞隆納 -1.5......最衰沒有side bet.....
唔係又訓身......

買左依處咋...

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-10 11:22 PM 發表

你有叫我訓身咩?
+2.5 $-) 我有買~~
果日賓仔話開派米盤.....+2.5.....多過 -1 都買米佬......我熟阿記麻

知道佢讓不起.....

不過我同佢互不爆對方.......

佢不買我 side bet.....而我都係不買佢;;)

原帖由 Q版希比 於 2006-9-10 11:23 PM 發表

尋日d英超都幾正路.
算易估羅.....

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-10 11:24 PM 發表

死o係意由同英超 ~

皇家馬德里   @1.92
500 萬受唔受我呀 ?
-2 可以.......-1 博不過......

依處明盤.....買左 +2 利!!!

原帖由 Q版簡奴 於 2006-9-10 11:24 PM 發表

和味無窮

上 2 個都可以估計......
2:3.....好難買姐......

勁......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-10 11:25 PM 發表

意甲同英冠;P
意甲同英冠<只賭出名果埋......

原帖由 Q版簡奴 於 2006-9-10 11:30 PM 發表
尋晚真係冇乜度到, 報紙,咩簡評都冇睇 ~
因為夜左返屋企,早波都冇買 ~
真係靈機一觸 ~ 國米 贏 3:2 ,咁就買左

真係 國米我愛你 ^:)^
平時都係串開波膽?!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-10 11:32 PM 發表

-2 我都買下盤啦 ......
利 = 垃圾... +1 都沒有人買啦......

對手皇馬喎...大哥.....

原帖由 Q版希比 於 2006-9-10 11:36 PM 發表

英冠出名都未必有用:-"   
其實係懶度波.....冷門 同 2 線波好少睇資料......
出名既先留意小小.....博不過可以買下盤...但要我記埋 德乙 德杯 意乙 英甲.......等等
點記呀......咁好心機記到都再讀下書好過啦......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-10 11:40 PM 發表

-2 我會買 !;;)
買可以爆 hide 盤.....
應該可以借額爆.......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-10 11:42 PM 發表

馬會而家好多都有得賭..^:)^

馬會博生意額......好少人熟冷門聯賽......輸死佢地.......

我就唔多買......

懶度.....

原帖由 Q版簡奴 於 2006-9-10 11:43 PM 發表

期期孖寶半我必會買, 但成日中結果既波膽 ,上半場又唔中,一係中晒一場,
但又冇另外買條波膽飛.

之後開始買度左既孖寶半果兩場波膽 2x1 ,但都係成日中一場..
昨晚就諗是旦加埋 國米x孖寶半果兩場 ,就第一次買 3x4 ...
孖寶 沒有買?!

命中注定係你.....恭喜!!!>:D<

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-10 11:43 PM 發表

^:)^
可能你地專家不同啦.....我係懶度.....
我都不睇既波.....好難有心買......