返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-10 11:45 PM 發表

太煩 ....
是旦 pm 依面!!!
果面而家少上!!!

-2 @ ??
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-10 11:47 PM 發表

我都冇買>:D<
希望佢都沒有啦......
我真係不覺佢有能力贏多過一球......尤其無左我皮利斯......:-"

ah ah aha haha ha ah ah
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版簡奴 於 2006-9-10 11:49 PM 發表

有 ~
不過我係買 曼聯 0:0 1:0
              巴塞   1:0 3:0   

估唔到下場冇波入
半全場波膽好難......

近期見你開 msn 多過上來......而家搞什麼多!?

而家都有幾個人係處可以幫你爆......

原帖由 Q版簡奴 於 2006-9-10 11:56 PM 發表

MSN 公司用多 ~
都係睇波,賭波,打機咁啦

其實你地依家多數黎依度吹水定係 uwants 吹水多 ?
依處多...果面半放棄了......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-10 11:57 PM 發表

出面而家 -1 @ 1.83 ....

訓o左身 ....
-1 最多咪走盤.....應該沒有可以輸......

如果你都輸.....應該搭飛機去殺能晒班皇馬友.......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-10 11:59 PM 發表

唔喇 .... 轉o黎轉去 ...
真錢就話o者 ...分 .... 其實冇咩用 .... 哈 ~~
咁你買不買 -2 先 @ ??

但我近期又強返.......你怕不怕先?!

晚安!!!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:04 AM 發表

-2 唔買啦 ....
又想呃我 .... [-X
開 -1 好賭自己心水莊家...博得太盡......
我 -1 皇 -2 利.......應該正路反應......

原帖由 Q版希比 於 2006-9-11 12:04 AM 發表

馬會 係讓球主客和  
馬會 開埋 讓球主客和 擺明呃人啦
而家依處明盤有些都係 讓球主客和 + 主客和.....想滾我地.....X(

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:05 AM 發表
韋斯咸 0-1 阿士東維拉

明盤買o左 1:1
我估 0:1:-O

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 12:08 AM 發表

又做低左你隻0野
why me1?!=((

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:09 AM 發表

所以唔要囉 .... 你想要嬴o既感覺o者 ...
咁我買 10 分 啦 !;))
1:1;))

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:13 AM 發表

蝦叔晚安 >:D<
玩完返來?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 12:13 AM 發表

冇人可以比我打啦^:)^
咁又係......個個都關晒......又不可以越級打.......加上又有問題......悶!!!