返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:17 AM 發表

悶完返來 >:/
點解呢?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:17 AM 發表

唔知頂唔頂到 .....
又不是真錢.......不要上心!!!:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:19 AM 發表

:-O 唔好咁灰..... 你都唔比希望佢.. 佢自己點支撐 :'(
依個時候.....某些人緊係講......:-"
我都怕佢頂不住...不如你上來陪下佢同"我".....我都不知道點算.....
我係x誠既基督徒......不如你上來同我一齊為佢祈禱......祈天光......^^

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:22 AM 發表

[-( 今日成日都好Q悶 :Q
講下內容啦......X(

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 12:22 AM 發表

提議搵日大開殺戒日 , 冇得唔打 , 仲可以越級 , 大屠殺>:D<
之前有......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 12:24 AM 發表

我買左5000[-O<
你買左什麼先 ?!
和 5000 真錢!?

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:26 AM 發表

....... :L 蝦叔你咪玩野啦..... [-X
你叫聲蝦哥仔..我就不玩啦......:-*

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:27 AM 發表

講緊我呀 ?! [-(
係......:-*

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:28 AM 發表

朝早十一點幾起身,兩點幾飲茶

四點幾返到屋企,無聊左個下午

八點出屯門行左陣 :L

夠唔夠悶? :Q
沒有同朋友去爛街......?

其實我想講.......都係不說了.....:-"

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 12:33 AM 發表

結婚既後遺症=((
唔採咁多野花應該會好好多........

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:35 AM 發表

唔樂觀呢 ....
越困難越要樂觀......
有些野不要比自己後悔......盡左力就對得起自己.....
當某日突然回想亦無"饋"於心!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:35 AM 發表

:o 啊!我記起啦.. 結婚周年紀念

好羨慕 :$.... 我未必有呢一日... :L
不要有太多幻想.....
可能未必係心中所想......[-X

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:36 AM 發表

蝦膏仔
叫錯晒......再玩野!!!:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:39 AM 發表

無人約 :Q

:o 想講咩....?
不想打埋悶野......

轉話題.....;;)

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:40 AM 發表

真係坦白 !! b-(
打蛇隨棍上......
聊女仔一定要面皮厚......