返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:41 AM 發表

男人有邊個會唔採... :-"
視乎經歷..同人生觀.....應該有...不過唔多.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:45 AM 發表

真係咩都o岩你講 !! ^:)^
講耶穌我強.....:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:47 AM 發表

蝦叔好型啊!>:D<
係蝦哥仔......[-O<

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 12:48 AM 發表

食到12:30返落來...........之前去左按摩............再之前去左陪佢shopping
2 位 150 日本野連酒水.....1 線邊處先!!!???
抵平..

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:48 AM 發表

請明白一點,女人就是愛幻想的動物~ :)
我不想死住.......

男人係較實務.......想得要比較多......

女人就是愛幻想的動物 <<< 一早已經知道......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:50 AM 發表

:L 斷估唔會同老婆一齊去卦............ [-X
分開 按......男既去.....^^
女既去按腳......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 12:51 AM 發表

冇...我同佢好熟......佢剩係鍾意玩 , 去旅行 , 最厲害佢今年46了 , 一直都係咁過.......................
女人好麻.....想自由...一定要割捨一些野......

何況女姐.....佢條件後悔時隨時都有返大把女......

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:52 AM 發表

我自問 ... 都唔薄 !;))
我自問...好鬼薄......>:D<

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 12:55 AM 發表

係o架 .... 所以我都唔係好高要求 ....
靚,乖,身材好,有錢, 心地好, 性格好, 孝順, 慳家同埋清純就夠 ....
:-"

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 12:58 AM 發表

ha ah aha :-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:58 AM 發表

:o HOW ABOUT U? ;P
我變態.....有多種性格.....即係雨夜屠夫果隻......>:/

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 12:59 AM 發表

無試過.. 無乜興趣..... :L

我發覺.. 我好似對所有野都喪失了興趣......
睇醫生......好快死.......:-"

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-11 01:00 AM 發表

150一位啊^:)^

南園路
150/1人.....都算平少少.......

食什麼先?! <日本野!

明晒!!!^^

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 01:04 AM 發表

^:)^ 所以往往男人同女人... 溝通不能...... [-O
要平衡姐...就就下就一世......
邊有完全 match 既戀人......好多野別人背後做左好多野......另外一個不知道姐......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-11 01:06 AM 發表

你第時記得要咁做 ;))
我一定更絕啦.......