返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-11 01:15 AM 發表

你幾作得 !
我見你打漏左咋......衰鬼......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-11 01:17 AM 發表

個個人都有幾種性格啦~~

http://geocities.com/gadogry/e_test1.html
你係咩
睇下先......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-11 01:24 AM 發表

^:)^ 有感而發^:)^
唔好投射我.....

[-X

估中令人傷感.....=((

次次人走晒你先上來......

1:2

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-9-11 01:39 AM 發表

我其實係等機會備我地兩個可以二人世界
咁你想 上 定 下!?>:D<

希望你中多多啦!!!

沒有.....誡緊......

而家只買 u$, tvb $!!!

我都要閃一陣.....

要收野!!!

版主多左什麼功能?!

1.我電腦近期要大執...所以慢左好多...
2.雷, 吹屎, nono.....同我都係口水佬.....先有人回下我.....
沒有回點接下去......好多時都沒有人理我......我咪更加少上來羅.....

其實 ivan 請辭左版主未?!
放晒錢似不再上來喎.....

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-11 02:00 PM 發表

未知....未認真研究過....一陣再話你知....

ivan果度...我未見過佢online...無上兩日...乜都變哂....=((  
岩岩又 hang 左......妖......X(

氣氛變左.....人心變左........=((

都係搞搞佢先......唔係一陣死 9 埋........

閃一陣!!!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-11 02:17 PM 發表

你都覺哩?? 個個都走鬼哂...

活動又唔多搞得成...出到黎成盤散砂咁....=((  
好多野唔方便講....問題亦不是我能改寫......所以.......
緣聚緣散自有天意.....

真係要閃啦.....夜點見......>:D<

用左 5 分鐘買左 6 個盤.......yeah!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:35 AM 發表
:-O 蝦叔突然出現
上來買下波支持下歐聯.......