返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 12:37 AM 發表

有咩心水
今次無.....可能用太少時間度.....

不過漢堡+1 好像比外面讓多左好多......
可以諗諗......
不過未必中.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:37 AM 發表
快 d 搵野傾下.. 就黎悶到嘔 :Q
平時搞什麼多...日日都話悶既你!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:38 AM 發表

>:D< 蝦叔幾時又派米 ;;)
最快一個月後......

上個月用左好多億......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:41 AM 發表

:L ....... 我住三十樓.. 聽唔到車聲......... [-O
我住 2十多層樓......都周不時有人隔幾座樓嘈交......樓下公園死飛仔嘈........馬路有人鏈車......
都好清楚.......:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:43 AM 發表

生活枯燥.. 返工放工返屋企.... :L

唔悶就有鬼 LU~ :-"
我指放工後.....假日.....等等......

沒有運動 或 嗜好!?

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:44 AM 發表

UID 41683
精華 0
積分 68016
帖子 4228
威望 0
TVB 68016 元
存款 66880453 元
閱讀權限 80
註冊 2006-7-25
來自 Q版阿仙奴
狀態 離線

比三份一黎玩下都好丫~ ...
依處唔郁得......依處搵唔返!
不過如果你真係有用既........可以諗下.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-13 12:47 AM 發表
;))

bibi
唔睇波!?

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:47 AM 發表

^:)^ 唔洗問得咁仔細嘛..... :L
你怕醜?!

向邊!? 附近有什麼?! 房什麼顏色?!
>:D<

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 12:47 AM 發表

你住邊度?
香港東 shau kei wan

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:48 AM 發表

....... 我慣左係房開住 MP3.. 出面乜事都唔知.. :L
咁你應該命犯 火險 同 打劫.......:P

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:49 AM 發表

我隻野將會叫.. "比比" :)
我地一陣殺左佢先!!!>:D<

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 12:50 AM 發表

咁你放工後同假日有咩攪 嗜好
作下詩 寫下生 彈下琴.....間唔中入下廚房.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:54 AM 發表

我膽小 :-"

向邊 → 山卡啦
附近有什麼 → 嶺南大學
房什麼顏色 → 唔知 :L
........=((

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:51 AM 發表

放工都起碼九點.... :L 通常都會返屋企同 BB 玩... :$

假日.. 有人約咪出街.. :Q 無人約又係返屋企同 BB 玩..... :L

好枯燥 :Q
日日同 bb 玩好易癲.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:52 AM 發表

我要養我隻 "比比" :$
sp 日食 100.......要好少錢......