返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:57 AM 發表

我唔介意犯埋 老年早逝 呢劫...

係就快 D 比我死.. :L
:-O
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 12:58 AM 發表

你夠膽搞我 "比比",我殺Q左你!X(
一陣去打工區請人 一小時殺一次......先!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:00 AM 發表

你過左英年
冇得早逝啦^:)^
岩岩......>:D<

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:00 AM 發表

:-O 蝦叔識入廚 :-O
有腳就識......;;)

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:01 AM 發表

作咩詩 寫生咩對象 彈邊種琴 入廚房做咩;;)
作到咁行.......唔好踢爆......過左就算.......;))

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:03 AM 發表

:$ 我唔否認我而家已經癲癲地..... ;))
幾多歲...會打他嗎!?

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:05 AM 發表

:o 行入去出返黎?

定係入去比人煮...? :-"
煮公仔 麵!!!>:D<

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:06 AM 發表

要同佢訓練架嘛 :$
你邊有時間打怪.....唔好老作!!![-X

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:07 AM 發表

點會呀~~~我都未癲啦
有時可以好開心.....不過太寵佢...佢會學壞......
所以有時我會打者愛也........

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:13 AM 發表

會打電話比蝦
之後係咁打她;;)
>:D<

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:14 AM 發表

我都係>:D< 煎蛋 炒飯 都 ok>:D<
炸下野都識少少既......

不過我地高尚情操既人......唔執著於食物既味道........

好又一餐..唔好又一餐姐.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:17 AM 發表

我個表妹由佢幾個月湊到佢3,4年班
宜家都同佢溝通到>:D<
如果你真係比晒你既生命餘下既時間....嗜好時間 比晒佢就係羅......
要教好一個細路...要用超多時間......
好有愛心...忍耐.....

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:18 AM 發表

我冇你電話
你沒有嗎!?
有同沒有......其實一樣.....
我好鬼秘......好多時都搵不了我.....

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:19 AM 發表

我殺左你 :@
為左你好.....比多一點訓練佢......ha ah ah aha ha ah

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:20 AM 發表

至少都唔食d垃圾ga^:)^
麥當當 ?! 薯片 汽水!?