返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:20 AM 發表

咁你係咩年?
1990;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:22 AM 發表

一個 5 歲
一個 1 歲多 d

打.... 曳咪打囉..... :L
無愛心無耐性.......[-X
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:23 AM 發表

^:)^ 厲害厲害..
你呢?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:25 AM 發表

我想睇 bb 相
[-X :-"

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:27 AM 發表

蝦片~~;))

我like 4洲脆脆餅 >:D<
其實我都食好多薯片 等等.......睇波局搵野食......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:32 AM 發表

:-"
我講真嫁......
有心教....係不用打.....
當然我都好多時....想用快捷又懶方法教...就係打.....我都有懶惰時候......
不境我又多嗜好.....日日比晒時間佢我會死.......
不過真係唔好......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:33 AM 發表

;)) 唔曉 :-"
即係地獄使者啦............:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:36 AM 發表

其實點解男仔咁鍾意睇波 =______=+
男人本身好勝易衝動要面>> 喜歡刺激 打鬥 血腥 >>

大部分......

.........

.

.
.
.
.
.
.

唔想打幾百字解釋.......不過你加點想像好易明.........

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:37 AM 發表

好耐無煮了.. 真係生疏晒.... :L
睇唔出.......唔好老作.......[-X

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:39 AM 發表

其實同男仔唔明女仔咁鍾意shopping一樣
我明.....:-O

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:41 AM 發表

你唔駛咁認真
佢緊係知打得多唔好啦~~
岩既.....

另外

其實我好錫佢.....不過可能唔比好多時間佢.....佢係不明.....
佢只係喜歡縱容佢既人.....自己又抽不出時間好好好用心同佢溝通.......
..................不打字了......

我有時都怕佢......佢心中係點想?!....一個又打佢又同佢玩既人.....係佢心中可能係怪物又係朋友.....

唔想講......

愛好簡單又好複雜........

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:41 AM 發表

我都唔想打佢的..
有時聽到我阿哥打佢鬧佢.. 我都覺得唔開心,都會心痛
但係無可否認.. 5 歲,勸又唔明,講又唔聽..
有時又蝦妹妹 :'( 先忍唔住打佢 :'( ...
所以要用勁多時間同佢溝通.......要降自己既智囊同佢溝通.....
等佢明等佢接受你的一套......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:43 AM 發表

由佢 ;)) 蝦叔好少可咁認真
一向我都好飄忽.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:44 AM 發表

我知 都有d女仔鍾意睇波一樣 因為夠剌激;;)
係睇靚仔多.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:44 AM 發表

:L 咁同睇波有咩關係....... :L
打波 可以賭...> 刺激
打得可以好粗野......>
.......
......
.....