返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:45 AM 發表

唔明唔明.. 真係唔明............ :Q

我同男人應該真係.. 溝通不能.... :L
我想你要多去感受一下別人想什麼.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:46 AM 發表

:o 你明乜野
女人喜歡 買東西.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-13 01:51 AM 發表
食完藥好眼訓~~~再見~~>:D<
你地都早d抖~~
又病!?

88>:D<

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:52 AM 發表

;;) 好感性的蝦叔 少見少見 :$

其實你屋企個 bb 係你邊個 :o
我話左我多重性格.........雨夜屠夫果隻.......

妹!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:56 AM 發表

有兩個,好多時專注左係個細既身上,疏忽左個大既...

有時我都會諗,係咪要多 d 同大既玩...

但係 "比比" 一出現,就忍唔住去陪 "比比" :$

=______= 好難搞.... ...
咁你其他家人呢?!
唔陪佢既?!

比比 <寵物!?
吹脤!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:57 AM 發表

睇得出 :-*
算讚我嗎!?

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 01:59 AM 發表

說實在的.. 唔識欣賞所謂的球星...... :L
你唔同而家 d 靚妹......麻

有些人為左溝仔......
有些為左睇靚仔......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 02:01 AM 發表

我有試過的.. MAYBE 我太蠢..... b-(
不是太豬..而是太幸福...
可以唔理別人既任性 = 一種小幸福

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 02:02 AM 發表

那原因是甚麼?:o
有些追求一些滿足感......
將所有美好既都擁有......
不一定要有用先買.....穿得靚靚行名店果種 高人一等既感覺.......等等
......
......
......
不打了.....

喂......你唔好下下問要打幾百未回覆既問題啦.......X(
你知道我打字快.......[-X

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 02:03 AM 發表

:o 幾大個? 你好似真係講緊個 "bb" 咁喎.... :o
細我幾歲.....

我係交出心來既人.....不同別人......不要歸類.....X(

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 02:06 AM 發表

b 仔 (5 歲) 爸、媽都要返工
加上 b 仔爸係屋企都成日掛住打機 :@

我媽咪湊兩個小朋友

我爸 & 媽都錫 b 女多,因為細、乖

我家姐兩個都錫,但始終 b 女係佢個女,點都會錫多一點

** "比比" 係 b 女乳 ...
一句到尾 3 歲定 80 .......
教得好就易教一點.....
一錯而比佢定左性.......ha ah ah a

之後麻煩多多.......

你都大細超.....錫一個多一點.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 02:08 AM 發表

深藏不露,有內涵

你認為是讚還是彈? :-*
咁要讚多一點.....唔係好易學壞......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 02:11 AM 發表

但可以肯定的是.. 並不是人人都能接受這種性格.. =___=
沒有人想接受別人的不好....好多人都想改變別人/伴侶.....等等

不過好多人都太幼稚.....以為世界因佢而轉姐......

世界上沒有一個完美既人......咁大家係咪要互相遷就同諒體.....
只要唔係什麼大錯壞嗜好,,,,,,,其他既一開始你已經知道...如果不接受為何要繼續一起!?
因為想改變其他人變成自己心中既公仔咩.....<< 滿足感.....

死.....又不知道自己開始講什麼.......b-(

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 02:13 AM 發表

我以前都係打字慢果堆。

打字都係訓練返黎啫,我初學時一分鐘 1X,慢慢快,而家可以 5X-6X....

幫你啫 :P
咁.....鍚返下先:-*

我都係唔岩吹水既人.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-13 02:15 AM 發表

:o 我唔知蝦叔你幾歲喎 咁你幾歲呀? ;;)

well.. 歸乜野類 ?_?
1990 = 16

應該歸男仔果埋羅......>:D<