返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-16 01:34 AM 發表

~冇話去開邊~多數星期日去邊都得
咁星期日打完波搵你.....
想去邊區都可以既.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 01:36 AM 發表
星期六唔洗返工 =(( 好羨慕 :Q
我都要......[-X
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

88 NONO

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 01:39 AM 發表

:o 打什麼波
足球......

即係 十幾二十條傻佬追住個波周圍走羅........既高尚活動!!!

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-16 01:45 AM 發表

三百人打招商銀行幾廿萬份forms
我都係今朝先返到屋企
試過打打訓左幾秒b-(
40 小時打字比賽......講下笑咋

咁應該你係最快最熟手既...我地依埋人中.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 01:45 AM 發表

:-O 厲害厲害..... ^:)^

ps 年紀大.. 要小心 ;)) ;P
要 KEEP 運動唔會咁易拉柴........

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-16 01:47 AM 發表

係~~ 以我咁慢嘅speed都有一千銀$-)
不錯收入...

你好像打開申請股票多.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-16 01:49 AM 發表

打英文同數字之ma
咁你都要有咁上下先得.......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 01:51 AM 發表

HOW ABOUT 快 D 拉柴? 教下路 ;;)
多煙酒少運動食油膩.....好易......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 01:53 AM 發表

早知我又去撈下 PT 啦 $-)
你又話 好夜收工?!

女人捱夜......補多多都死......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-16 01:58 AM 發表

果度好多女女打~~靚女都有
要打多快先入選?!

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-16 01:55 AM 發表

佢有job成日post上網啦
即係邊?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 01:59 AM 發表

咁即係唔啱我做啦 :'(
醜既帶頭笠就沒有問題......:-"

講笑咋!

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-16 02:00 AM 發表

其實好易就做得
過左一個勁簡單嘅training就ok
佢冇要求你打幾快
重有得訓練添!!!???
咁好!?