返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:00 AM 發表
[-X 蝦叔一聽到有女女即刻係度搵料啦 ;P
唔係.....我想訓練下打字姐......又可以搵水同識多些新朋友....... :-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:02 AM 發表

我戴咸旦超人面具
咁我用小路寶面俱!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:03 AM 發表

:-O
少左我應該唔算......

佢打漏左個口字!!!:-"

原帖由 Q版韋拉 於 2006-9-16 02:04 AM 發表

係~~有咩遲d再講~~bb
88 下次再吹!!!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-16 02:07 AM 發表

咁 ..... . 算啦 ....一番好意 !
近期贏返晒未?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:07 AM 發表

[-X 你要用美少女戰士面具 :P
咁好吸引人嫁喎......一陣成為全場焦點就應接不暇.......:-"

打一字陣手都累埋......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:10 AM 發表

咁先能夠達到你目的~ :-"
我怕係吸引男人咋 >> 美少女戰士......:-O

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:11 AM 發表

:L 未老先衰..... [-X
打字多好易......手有什麼職業病......:-"

應該未衰呱.....我平時又打開波....賣至寶 3 "邊"酒廣告都沒有問題.....

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-16 02:14 AM 發表

4 千幾萬 u 輸晒 ....... 仲爭 cck 1 千萬 .....:'(
有咁多暗咩?!

我只收到 KAN 一個暗咋......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:15 AM 發表

試下另類的.. 都唔錯丫.. :-"
唔係化......試得會失禁嫁.......傳聞!!!:-O

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:18 AM 發表

引死人 ;))
要唔要比埋把風扇你......X(

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-9-16 02:19 AM 發表

想買咩 pm 佢 !
CCK ?!
佢發死如果有人買歐協......

歐聯唔難中......

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:19 AM 發表

你份工係做乜的 :o 不用打字嗎?

我一日到黑不停打 =_______=+

;)) 你指邊方面未衰? :-"
要...不過不用狂打.....

樣未衰, 腰未衰先......:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:23 AM 發表

:o 比把風扇我做乜?
水手服 .....一定好多人等風吹起佢.......春光"炸"洩!!!