返回列表 回復 發帖
辦工室真言

1. 樹大易招風,胸大多人碰。

2. 傳聞﹕兩成當發生,五成當係真。

3. 愛上老細,九成乞米。

4. 愛上公司,肯定白痴

5. 三五成群,邊有好人

6. 庸脂俗粉,吾慌穩陣

7. 天生一副小人相,額尖面窄嘴舌長

8. 老細敘頭,梗有陰謀

9. 老友握手,梗有人走

10. 遲到早走,中間抖抖

11. 無風吹大浪,梗有人上當

12. 寧俾人知莫俾人見,三餐唔掂都咪餓出面

13. 八得就唔好o徙,是非可當人情賣

14. 公家不如大家,大家不如私家

15. 大數變小數,小數當無數

16. 一代鐘神(忠臣),夠鐘走人

17. 煩事皆因強出頭,閃埋一邊樂悠悠

18. 天生庸材亦有用,捱你唔死一世窮
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版施根 於 2006-7-28 12:56 PM 發表

不過好快就要出去買d野
之後就打波lu:$
我見到你...;P
[ 青蛙吞入異物會..........]

http://www.youtube.com/v/4zzrV6hMx5g
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 PK理想 於 2006-7-28 12:56 PM 發表

D人忙je.....
我都就快出街
可能啦.....

去邊玩?!?

原帖由 PK理想 於 2006-7-28 12:58 PM 發表

here too....

不過如果有得炒分就正:victory:
遲下可能有既......:(

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 01:00 PM 發表

想嘔....:'(
.......;P

原帖由 PK理想 於 2006-7-28 01:00 PM 發表
88:victory:

原帖由 Q版施根 於 2006-7-28 01:01 PM 發表

告你丫拿
放d咁既野上黎:@
真係會自己洗胃..好 cute!!!:D

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-7-28 01:02 PM 發表
100攻擊力 = 400粒:'(
燒錢好 high.....:P

原帖由 Q版施根 於 2006-7-28 01:02 PM 發表
# 17%初中生有性經驗 65%不避孕
# 調查發現,年僅十二歲的中一、二學生有性經驗的比率,較高中及大專生還要高,更有四分一人表示,萬一懷孕會墮蠮..
邊個淫蕩呀
我淫蕩;P

原帖由 阿邪 於 2006-7-28 01:03 PM 發表

嘩頂
好核突
邊位?!?!

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 01:04 PM 發表

:@:@:'(:'(
頂癮嗎?!

原帖由 Q版柏金 於 2006-7-28 01:05 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=4770&extra=page%3D1
蒼井新劇~
正!!!:lol

原帖由 Q版施根 於 2006-7-28 01:06 PM 發表

如果我中一個陣可以咁就正囉
下次跟淫賓去浦啦.....

原帖由 Q版施根 於 2006-7-28 01:07 PM 發表

http://hk.news.yahoo.com/060727/10/1qkn1.html
真係.....
我想讀番中一:$
me too;P

原帖由 Q版施根 於 2006-7-28 01:08 PM 發表

等我遲d放d食蝦圖上黎;P
:'(