返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-9-16 02:25 AM 發表

點睇你個樣都衰左..... :P

:o 有無 50? ;P:))
話晒都係陽光男孩......話靚仔過方力申都好多人信........:-*

都話 1990......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

你地吹住先.....我去搵食野先!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:28 PM 發表

我著3條褲!! :-"  
遊戲 : 第一代泡泡龍
http://www.tvbnow.com/plugins.php?p=nkflash

比你打死佢......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:25 PM 發表

隻蝦最近好有問題 , 何況唔好搵佢啦 , 佢咁正經又好人 , 都唔上去玩既 , 佢鍾意一個人就一直鍾意架啦........
無錯.....我一直都喜歡當年既某人.....未變過......第2時拍拖結婚都係為有個伴......
鍾愛依然不變......直至拉柴.......

不用為我講說話.....我講左好多次唔係喜歡佢......[-X

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-22 12:34 PM 發表

你一出黎講野我就唔明啦... b-(
佢地童年最愛...而家有...比佢打死佢...了佢心願.......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:29 PM 發表

唔好咁啦...佢部腦真係有問題同埋佢可能真係好忙呢~ ^:)^  
硬碟勁碎裂...IE 撞左...時上到時時HANG PC......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:30 PM 發表

咁我搵3條女囉;))

1000都唔駃:-"
平平地 450 有找......:-"

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:31 PM 發表

皮生 你好^:)^
你好.....

我依然回覆最慢......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:32 PM 發表

皮生 我形容得你貼唔貼切呢....>:D<

p.s. 某人又覺得如何??
唔好玩啦......一陣玩出"喎"......X(

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:32 PM 發表

唔好引我...一陣你地又影我相咪pk....X(  
一定影...唔影邊好玩..最多唔影全相......

我地可以拍得好有技巧嫁.....

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:37 PM 發表

好那滾動....>:D<  
昨晚有空上左 版聊 發現你又出貼.....回左你少少廢話.......

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-22 12:37 PM 發表

:-O 邊個阿?
你好會唔係好會意.......
1.某 < 當年王夢中情人.....
2.某 < 佢地想玩野既人物.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:39 PM 發表

今日唔知聽日事喎 皮生^:)^
我超多缺點 個人又仆.....唔好累人.....

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:39 PM 發表

咁那恐佈??

不過夜晚都見唔到我啦....=((  
要執硬碟........資料碎裂會慢同 HANG PC......嚴重會死機(永遠)

夜上去溝女!?

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:41 PM 發表

皮生一向都係忠精不二的! :))
愛就沒有啦.....心都跟佢走了......=((

咁性就依然跟返我......佢(性)賴死唔走跟住我.....