返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:44 PM 發表

唔係啊 , 3個喎
3架機一齊起飛.....唔知價......:-O
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-22 12:45 PM 發表

真係1000 有找...;))
你果處 2 線.....佢地唔去嫁!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:45 PM 發表

我都係想你地好0者=((
我知.....多謝先!!!:-*

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-22 12:46 PM 發表

who 同皮生?! [-O<
咪係你羅.....我暗暗喜歡你好耐.....搵日出來比我調戲一下先!!!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:46 PM 發表

如果你比人影到你偷食0既相...

你係咪會好樂意咁比人睇丫!! X(  
好在你條女唔識上網來依處.....唔係......:-"

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:46 PM 發表

你上唔上去先?? >:D<  
時間 地點 1 , 2 線!?

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-22 12:47 PM 發表

我最憎比人影, 不過既然影左, 比你地(自己友)睇又何況?! :-"
好淫蕩下.....如果有機會一定要睇下.......:-"

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:47 PM 發表

噢...

秋風起 愁愁地

我見 愛美麗個字......以為你又吃回頭草先入去睇下咋......

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-22 12:48 PM 發表

我明佢地講咩, 就係唔知兩個某代表邊位...=((
O...1.某已消失人海.....2.唔好知.....因為假既...玩野咋佢地......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:51 PM 發表

你唔記得我家陣去左志蓮淨苑靜修咩....=((  
我只知道你搬左.....住邊不知道.......
好像沒有上網.....不過咁耐應該裝返線啦.......

志蓮淨苑 < 邊個家?

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 12:54 PM 發表

噢...好彩我愛同性都一路癡住我....呵呵~~~

ps: 你真那感性......>:D<  
因為佢完全係我夢中情人個 LOOK.....
所以忘記不了.....

就算有人似佢...都變左替身......

感性<<唔係呀!!!:-O

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:56 PM 發表

有愛冇性唔得 , 有性冇愛就好快會變態^:)^
咁我應該係已經變左態......

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-22 12:56 PM 發表

[-X 我講緊佢地去果度呀...
咁你都好熟......;;)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 12:57 PM 發表

我剛剛至去完普安;))
你好像個個星期都去不同地方旅遊........:-O
AH AHA HA HA HA HA

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 01:00 PM 發表
有冇發覺領隊失蹤左整整2日啦............
X2