返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 01:02 PM 發表

10月中有冇邊日得??
21, 28 都得!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 01:04 PM 發表

的話國慶後嘛....梗係1線啦! (查實我都唔識分) :L
佢有第 2 關站.....未過係 1 ..過左係 2 .....
我都唔係熟.....;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 01:04 PM 發表

我28唔得...要過澳門畢業禮
澳門畢業禮 <<< 澳門人!?

原帖由 Q版費比+C 於 2006-9-22 01:06 PM 發表

[-X 未影過...
人地親青春留倩影.....
我地就親雄壯留背影.................HA AH AH AH AHA

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 01:07 PM 發表
仲有個叫@成仔既 , 呢條友出古惑唔係出千, 小心呢條友.....

留心下0的買左冇過大數既人同佢有冇關係.....
又有人出千......X(

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 01:08 PM 發表

1. 阿嫲屋企, 晌石陰

2. 唔諗住裝

3. 無網上,無機打,無波睇 = 志蓮淨苑
永遠都係果處住!?
幾時誡埋女色......

咁咪悶 9 死.......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 01:10 PM 發表

都係 今日唔知聽日事 , 可能你聽日訓醒已經唔記得佢咩樣了
咁都好.....日日愛不同年年轉新女......

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 01:23 PM 發表

預計10月尾應該裝修完....11月可以返返去!~   
豪裝要幾錢?!

佢地閃晒......我又要食野.....
暫時 21先.....就你...我又得!!!
不知道佢地點...!!!

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-22 01:27 PM 發表

好似10餅野....^:)^  
裝完影下相來睇下!!!^^
應該好靚下!!!>:D<

好.....暫定佢先!!!
我閃啦.....一陣再上來!!!
CU!!!^^

少爺 雷 對 曼 主客和
曼 客 @1.5
我買 1 億U$ !!!

OK?! PM ME!!!

食飯閃閃閃!!!

原帖由 Q版希比 於 2006-9-22 10:13 PM 發表

turbo 手^:)^   
拍野唔洗用腦計住秒數........
打怪要 15 秒先可以打下一隻......

拍野可以同思想分離做其他野麻......

2 日都食左幾百粒.......