返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版希比 於 2006-9-22 10:57 PM 發表

^:)^ ^:)^
無了..想追下超人隻野來殺下姐.....;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

你唔好關啦.....沒有人比打......X(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版希比 於 2006-9-22 11:00 PM 發表
<英超> 阿仙奴 (主) 對 錫菲聯 (客)

讓球盤口
阿仙奴 賠率 1.90
錫菲聯 賠率 1.90

:-O
2 球好難買......

原帖由 danewin 於 2006-9-22 11:06 PM 發表
hihi, all, >:D<

there is $50000 game

http://www.tvbnow.com/thread-20387-1-1.html
單t 定 3 重彩得 5 萬!!!?!;;)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 11:07 PM 發表

聽日至買
唔出亨利買阿仙奴.....出就唔買......

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 11:08 PM 發表

我1經驗都冇既
挑戰紀錄
挑戰時間 攻擊者 HP秏損 經驗值 戰後狀態 攻擊者HP 攻擊者經驗值 攻擊者戰後狀態
2006-9-22 05:49 PM Q版蘇甘保 -865 +0 健康 -2 +86 死亡
2006-9-22 05:48 PM Q版蘇甘保 -865 +0 健康 -8 +86 死亡
2006-9-17 08:46 AM dawson123123 -710 +0 健康 -2 +71 死亡
2006-9-13 04:52 PM Q版蘇甘保 -795 +0 健康 -0 +79 死亡
2006-9-12 11:17 AM Q版蘇甘保 -790 +0 健康 -0 +79 死亡
2006-9-12 11:15 AM Q版蘇甘保 -790 +0 健康 -9 +79 死亡
2006-9-12 11:15 AM Q版蘇甘保 -790 +1 健康 -10 +79 死亡

曾經有......b-(

原帖由 danewin 於 2006-9-22 11:11 PM 發表

no, only Q ar, easy to win, ;;)  >:D<
sor!!!

連贏來.......

跟老so & siuyeah.....

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 11:14 PM 發表

支持咩??
參加性愛派對.......[-O<
http://www.tvbnow.com/thread-20346-1-1.html

原帖由 danewin 於 2006-9-22 11:18 PM 發表

;P , can I join? ;P
參加左...打埋電話比戴勝 方嘉柏 韋達 蔡約翰 ...叫埋佢地去馬!!!

有錢就訓身.....

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 11:19 PM 發表

你真係開始有0的心理NN=((
我話我多種性格.....
我身體內有隻怪物.....好像 MONSTER

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 11:23 PM 發表

開左比你 又唔打我??
YES SIR.....

http://www.tvbnow.com/viewthread ... Borderby%3Ddateline

而家有 BOSS 級未!?

原帖由 Q版希比 於 2006-9-22 11:24 PM 發表

我有睇>:D<   
我 N 年前睇書既.....不錯嫁!!!
卡通沒有追了.....

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-9-22 11:27 PM 發表

;))
外面係色狼
內面係淫魔.......

挑戰紀錄
挑戰時間 攻擊者 HP秏損 經驗值 戰後狀態 攻擊者HP 攻擊者經驗值 攻擊者戰後狀態
2006-9-22 05:49 PM Q版蘇甘保 -865 +0 健康 -2 +86 死亡

你主動打我好像扣多一點.....
我打你我扣少一點.....