返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-9-26 05:18 PM 發表
近期頭頭碰着黑, 身体又差, 諸事不如意.  公司生意差, 客人關門大吉走數.......剛剛重新傾好幾間相機袋單正要報價做, 廠竟然大火燒X哂...............你話死唔死........... ...
重以為你近期不錯......:-O
明暗通殺......X(
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

閃!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-9-27 01:49 PM 發表
領隊...呢度買唔買都罷啦....無人肯做野架....

得一個超版會做野...其他全x部都係掛名...

雖然果筆錢對你黎講唔算好多...但拎黎買條馬仔win過關仲好啦~~

真係唔好買呢度....因為呢度預計應該會一沉不起....:-&quo ...
http://www.tvbnow.com/viewthread ... Borderby%3Ddateline

係死直不起......
=不舉一樣.......:-"

SOR ALL !!!
連累左大家家轉大量錢入來........

再潛......88

有人報串!?X( %-( :P

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-4 05:05 PM 發表

?? 皮生 你好^:)^
你好.....;;)

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-4 05:09 PM 發表

咪你個honey benben lo^:)^
.......一揚開左又可能要轉......:-O

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-6 05:00 PM 發表。 

今日有咩節目??

星期一點??
無.....年年睇戲行花燈好悶.....

細個放火.....人大左唔想放了.....

可能陪bb 去遊花園.....可能.....

星期一?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-6 06:41 PM 發表。 

佢地晚上約左係灣仔飲野啊....
佢地純劈.....我麻麻!!!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-8 12:29 AM 發表。 

冇錢啊 , 何況要咁勁做咩>:D<
其實已經好勁.......
我啪藥水都唔夠你快手........

我版 80 - 90 級之級已經多數係啪返來.......

90 - 181級 .....<<< 80% 啪返來.......

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-8 12:01 AM 發表。 

你五係五去阿..:Q
:-O :-O :-O << 回覆!!!

閃!!!