返回列表 回復 發帖
叫我嗎!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

H AHA HA HAHAHAAAAAAAA;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-14 10:59 PM 發表。 

哈哈
唔平咩?!

亂買都唔過千.....;;)

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-14 11:06 PM 發表。 

:-"  乜咁多人自認靚仔既.. ;))

ps.. 出街先.. 夜 d 傾.... =____= 88
錯......我係好靚仔..佢係幾靚仔......

88:-*

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-15 02:35 AM 發表。 

^:)^ 厲害
幾時換 新裝來睇下!?
[ 虛擬形象 ]

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-15 02:35 AM 發表。 

^:)^ 厲害
順手開埋 PK MODE 比我殺一次.....了我心願!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-15 02:41 PM 發表。 
我而家係窮光蛋 :(
前前後後比左好多你.....你啪晒佢!?:-O

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-15 02:50 AM 發表。 

impossible 啦 :$

蝦叔有無開 msn?
.....>:/

我無MSN;;)

有急事 PM ME!!!

人地打怪賺錢...你地打怪 LOST 錢......

用晒係攻力先麻.....防力次要.....至少都可以攬住一齊死.....

我比 U$ 你地.....你地搵佛"唱"錢.......依處我唔係好郁得 !!!

記住局攻力先!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-16 01:23 AM 發表。 
我比 U$ 你地.....你地搵佛"唱"錢.......依處我唔係好郁得 !!!

記住局攻力先!!!
唔係播......你地一個 4 千萬.....一個9千萬U$.......:-O

你地自己有錢 "唱"......:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 01:24 AM 發表。 
咁你就比 D $_$ 黎啦 :'(
你地搵佛"唱"錢.......依處我唔係好郁得 !!!:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 01:26 AM 發表。 
U$ 我唔要.... :L
你有錢自己"唱"啦......唔用又封塵咩......;))

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 01:31 AM 發表。 

我係窮人 :-*
作死你羅......b-(

你地都好靚幅圖........>:D<