返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 03:42 PM 發表。 

← 我已經有比比陪住我 :$ 好滿足了 :P
<<<<比比!?:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 03:49 PM 發表。 

叫賓哥試比你睇 ;P
又係喎......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-16 03:50 PM 發表。 

用手遮住....:$
SHIT.....=((

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-16 03:51 PM 發表。 

你笑x死我....:))  
睇左算..你回覆出埋白字.....

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 03:52 PM 發表。 
still cannot take photo. =((
重好講.......好多野都唔得既......X(

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-16 03:54 PM 發表。 
你唔係做星矢咩^:)^
誰!?

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 03:55 PM 發表。 

X( :@ :@
佢地心邪姐......[-X

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-16 03:55 PM 發表。 

你話我一次就輸一次;))
咁毒!?;;)

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 03:55 PM 發表。 

:@ 乜你驚 SHOW D 白字出黎咩!!!??? X(
驚嫁! << 夠唔夠!?

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-16 03:57 PM 發表。 

如果一次可以合照幾人...就搵埋佢地.....做星矢......

有一輝, 紫龍..等等

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 03:57 PM 發表。 

HOW ABOUT U? X( :@
服務中..我估可能係按摩之類.......;;)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-16 03:59 PM 發表。 

我幫佢買仲話我 , 仲唔報應:-"
咁又係.....b-(

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 03:59 PM 發表。 

:@ 攞晒 D $$$$$ 出黎!!! :@
睇不到我 D 誠懇嗎!?

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:01 PM 發表。 

:-O 吾关我事ga.. 我都是受害者
咁你地是否測試緊股票市場?!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:04 PM 發表。 

;;) 什麼服務呢? :@
8隻手 + 口.....既按摩......:-*