返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:06 PM 發表。 

真係完全睇唔出~

快 D 比 $$$ 可能會睇到 ;))
買眼鏡!? 加係個虛擬頭像就睇到!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:08 PM 發表。 

你估下.. ;))
唔係!!!唔係你邊得閒來吹水.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:08 PM 發表。 

X( 賤格~!! :@
=((

WHY?!>:D<

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:10 PM 發表。 

:o 什麼意思 ? b-(
話你唔好老皮......;))

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-16 04:11 PM 發表。 

咩分?
CASH

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:12 PM 發表。 

你本性係咁~ 唔知點解 :P
=((

人地話我 "無性".....;;)

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:13 PM 發表。 

:Q

你估ga.. 我么都没讲过ar.. :-"

慢?? 最近server 几ok ar.. 你会慢?
即係沒有啦.....=((

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:15 PM 發表。 

我一向都很溫柔 :$ 你知架~ :P
幾時既事?!

可能要用放大鏡先睇到......:-"

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-16 04:15 PM 發表。 

輸左=((  
分喎.....

昨日你有輸咩!?

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:17 PM 發表。 

e.. 我都觉得是..
我去意見區投訴先.....版主講大話......

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:18 PM 發表。 

俾d 耐性啦.. 我都好期待
其實佢都係想滾下 佛仔 居多......:-"

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:19 PM 發表。 

你近排梗係年紀大左~ 老花啦 :P
咁下次親近D 睇下先!!!

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:21 PM 發表。 

版主講大話 <<< 做版主其中之一的条件.. :lol
咁我地咁好有機會做超版.....>:D<

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:23 PM 發表。 

;P
援兵之計...近期比佛仔急攻一輪...要放假消息先講和.....:-"

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:24 PM 發表。 

世界末日.. ;))
老作姐.....外人又未必知道.....叻既唔多...,,

政治冷感既人更多......

岩晒.....