返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:24 PM 發表。 

嗯~ 行近 D~ :$ 扯巴你 :$
睇不出你咁想......打我!!!>:D<
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-16 04:25 PM 發表。 

無人性^:)^
無性有愛.....;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:28 PM 發表。 

;P

PS. 以前 U 仔個虛擬.. 我都有你果個小 BABY :( 買左無耐.. 虛擬就關門大吉了 :'(
你驚佢唔會再來多一次......

等你地玩到咁上下.....你就知道........

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:32 PM 發表。 

:$ 我两样都齐全
睇唔出.......:-"

幾時開場 里昂比我訓身......>:D<

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:33 PM 發表。 

>:D< :-*

PS. 無晒幻想.. 反白返果三個字啦.. :-"
幻想多.....唔岩你.....幾時姐 扯巴我 !!!??

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:34 PM 發表。 

:L 我知佢會...

我係感觸啫.. 果時用左好多 U$ 去買架嘛.. :Q :'(
果時好貴!?

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:35 PM 發表。 
<---- hahahaha..
HA HA AHA......WHO!?

等我又輪下拍照其他 女女先!!!>:D<

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-16 04:39 PM 發表。 
扯蝦你就得~~扯巴就蘿d;))
b-( =((

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:39 PM 發表。 

[-X 價錢好似同而家一樣

不過果時買到 full 晒... 一個位都無得剩 :( 之後就關門了 :L
咁好 日日可以轉衫穿......日日時裝節?!

原帖由 ed_teck 於 2006-10-16 04:41 PM 發表。 

吾洗觉得奇,应该99% 的女子都做吾到.. ;P
唔係喎.....我已經有 3 張!!!

我重左張張都有思意......有句情心款款既小文字!!!>:D<

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-10-16 04:53 PM 發表。 

唔係喎.....我已經有 3 張!!!

我重左張張都有思意......有句情心款款既小文字!!!>:D<
句句不用...張張圖更不一樣.....

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:45 PM 發表。 

能否詳細解釋 ^:)^ 我好似越睇越唔明
佢話我唔受歡迎.....=((

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-16 04:51 PM 發表。 

你唔要d字好似好d
一陣 CUT 埋佢先!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-16 04:52 PM 發表。 

:-*
啊.....欠我一個:-* ...我記數先!!!