返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 01:52 AM 發表。 
siuyeah 讓球買皇馬對家~~

蝦條心水里昂~~ac唔知佢打唔打假波^:)^
中埋 波圖, 些路.....3 串 1;))

不過阿記拉左柴......=((
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 01:00 AM 發表。 

唸深一層...對我真係好五掂...近3個幾月...見佐五夠5次...加埋都五夠10個鐘...仲要向我講大話...忍極都有限度...X(
一早提左你.....萬事"街"有因.....=((
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-17 10:59 PM 發表。 
zoffy......
好正.....另類超人...;))

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-17 11:39 PM 發表。 

我唔要:-"
.....你一向都 KEEP 到...攻/守既餘地.......;;)

今日 巴塞隆納......因為 FANS......盲目地買......>:D<

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 02:22 PM 發表。 
今日賣大包....唔著衫一天  
一日比一日少......好祈待明天.......

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 02:34 PM 發表。 
苦榮做咩咁傻要自殺呢=(( ~~~~
?!??!
電台節目中自殺?!!??!

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 02:58 PM 發表。 

:cry ....thx thx`i wil try my best...
炸佢 MSN.....訴心聲.......;;)

原帖由 Q版韋拉 於 2006-10-18 02:59 PM 發表。 

今日報紙有賣阿芝自殺~~~
未知道.....OUT晒 ......=((
為情自殺!?

阿仙如 輸左.....我都好傷心.......=((

我又自殺先.......=((

有少少頭痛.....潛下先!!!

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 03:12 PM 發表。 

who??:-O
BEN

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-18 03:14 PM 發表。 

today...liverpool  inter milan...>:D<
情場失意
賭場得意

跟你.....讓球定主客和...!?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:38 PM 發表。 
皮生 見字今晚開msn , 有事搵你 , 關於北上既事......
???

唔係取消!?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:46 PM 發表。 

連謝拉特都出唔到 , 點贏??

仲要讓平/半 , 鬼就鬼啦X(
你似買利記......查實係買!?

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:53 PM 發表。 

你去死啦 , 我叫你買利物浦對面啊X(
^:)^