返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 04:55 PM 發表。 

無=((  
買左阿記?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 04:57 PM 發表。 

分 就皮生贏得多 , 錢就唔知啦 , 領隊可能都唔差
=(( ......唔買就中.....
買就唔中.....

成為人生既座右銘.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 04:59 PM 發表。 

領隊買愛隊+皇馬對家喎....^:)^  
28/10 唔係話唔得咩?!

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:07 PM 發表。 

取消都可以再搞架?? 以後都唔出現??X(
唔係.....

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:12 PM 發表。 

我有話28號咩X(
咁!?
??日期!?

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-18 05:13 PM 發表。 

正......想玩乜?
大學畢業係澳門.....緊係玩......;))

原帖由 cc_wai 於 2006-10-18 05:16 PM 發表。 

d 功課難到想死丫....
學會又多野攪[-O<
什麼學會!?

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 05:21 PM 發表。 

X(
不用陪女朋友?!;;)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:21 PM 發表。 

真係好耐冇見你啦 b-(
有幾個月.....:-*

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-18 05:24 PM 發表。 
叔叔, 巴塞點睇??
中緊......FANS 話既!!! :-"

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-18 05:24 PM 發表。 

咁又好似冇啊=.=
上次好像係 卡拉 OK......

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-18 05:24 PM 發表。 
ben, 過澳門拍拖正呀
過澳門無人拍拖......有人搞X!!!:-"

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-18 05:25 PM 發表。 
有女朋友都可以玩家嘛!! X(  
怕你一個電話要搭車南下......;;)

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-18 05:28 PM 發表。 

=(( =((
X( X(
又唔會買cck 個盤...................[-O< [-O<
佢擺明叫你買巴塞隆納啦.......+0.5

我就順下佢意唔覺意買左......

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-18 05:33 PM 發表。 

發展進一步關係:-" :-"
學術交流麻.....好平常.....;;)