返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:56 PM 發表。 

我估至少都24~26:-"
咁大!?;;)
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:57 PM 發表。 

唔係 , 佢有野想知 , 我都唔知 , 想問你知唔知囉.....
問什麼姐?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 03:59 PM 發表。 

識得賭波既都唔細得去邊=.=
而家好多細路都睇波睇馬......:-O

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 04:00 PM 發表。 

唔係啊
嬲嬲地買克福.....博佢爆......因為近期旺莊.......;;)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 04:01 PM 發表。 

未就係邊個係基佬囉;;)
超多人問........好多人都問我.......

應該係賓仔 = 基佬......

因為佢喜歡搞基.......;;)

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 04:04 PM 發表。 

基佬好似連輸幾場啦;))

cck就贏>:D<
咁.......;))

班死仔閃晒.......X(

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 04:13 PM 發表。 

信自己好過啦;;)
我見有超人套裝賣.......:-"
虛擬型像

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-19 04:17 PM 發表。 

我地都隱啦=((
好啦......:-*

原帖由 Q版亨利 於 2006-10-19 06:12 PM 發表。 
隊仆街國米, 半場贏兩球, 居然下半場輸番一球X( X(
你有買真錢嗎?!

D 先生 = DOG 先生!? HA HA AH AHAAAAAAA.......

果然黑箱作業.....D 先生一起"談"就陳生就上位!!!

GOD DAM....... ;))

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-10-20 03:07 PM 發表。 

真係不知所謂...佢都可以做到版主....u記真係有得救....^:)^  
佢出手批左9 成.....

國之將滅.......XXXX;))

近期無乜了了......
走左去 系統意見區 同佛仔唱雙王.......

死......要交野......閃一陣先!!!