返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 04:16 PM 發表。 

不過你地唔講我都唔知原來佢係男黎
真恐怖X(
痴根你去 PM 性"蘇"擾佢.......比左個頭像佢示愛......;))
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-10-20 04:37 PM 發表。 

死左啦b-(
!?!??!:-O
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

回復第 31208 帖由 Q版亨利 所發的帖子

係人都可以.....

有沒有興趣改返個名叫......藩金蓮..!??!;;)

一日升版主......;))

原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 05:40 PM 發表。 

我呢個大隻佬頭像??
YES

原帖由 zoffy 於 2006-10-20 07:21 PM 發表。 
大家好>:D<
WHY?! 唔做超人......;))

你係痴根?!

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-20 07:38 PM 發表。 

:-O :-O ..

你個頭像...又令我唸起...X( X(
諗起乜叉?!

女朋友?!:-"

原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 07:55 PM 發表。 

做咩叫我??
x-ray1018 <<< POP GUY 仔玩分身......;;)

原帖由 Q版亞當斯 於 2006-10-20 07:57 PM 發表。 

:cry

見到呢d就....:scare
男人來佢頭像.......

有錢有女...唔好咁啦!!!;;)

原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 08:00 PM 發表。 

邊個咁pop guy玩分身
又來依套!?:-"

原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 08:07 PM 發表。 

冇玩好耐
所以復出b-(
我比較喜歡肌肉男 + 毛公仔......>:D<

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-20 08:12 PM 發表。 
仲未可以合照......吊
日日小...佢都係咁那慢嫁啦......X(

原帖由 Q版施根 於 2006-10-20 08:16 PM 發表。 
乜呢到多左咁多女既=.=
你都可以......

原帖由 siuyeah 於 2006-10-20 08:16 PM 發表。 
杜伊斯堡  
人人玩分身?!;;)